Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Václav Kopáček

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Václav Kopáček

Co máte za názor na tohoto juniora???
    bude postup do vyšších řad?
    Jezdím tak abych dojel.......ale občas to nevyjde

Re: Václav Kopáček

Je hodně dobrej, ale spíš by měl ted najíždět kilometry třeba ve škodovce, než aby se začínal učit třeba se subaru a nechával se peskovat od duševně nemocného šéfa týmu s nesmyslnými nároky. To mu teď jen ublíží, za rok (ve kterém se vyjezdí) by to už ale zvládal s mnohem větší grácií.
    ML

Komentář

Je asi fakt, že třída R2 by byla ideální dvouletou stanicí pro kluky. Jede neuvěřitelně rychle na to jakou má techniku.
      www.hajek-reklama.cz

Komentář

Taky si myslím že třída R2 by pro něho bylo ideální.Jede pěkně a pokud by si zajistil finance,tak Fábie R2 by pro něho byla super a dosahoval by asi pěkných výsledků.

Komentář

Co já vím tak Fábia R2 je moc neoslovila částečně technikou a také podmínkama. Všechno je to o financích a řekl bych, že Fabia R2 je pro všechny mladíky se srovnatelným zázemím prostě drahá.
          http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Ví někdo jak drahý je závodění třeba s Tajpárem co jezdí Smékal ve srovnání právě s Fabia R2 cupem?

Komentář

My jsme řešili Tajpára na letošní sezonu, ale jednak stavba a hlavně provoz jsou taky dost nákladný. Že je to eNko neznamená, že je to levný

Komentář

Subarák- Stavba je jako u jiných eNek. Provoz taky neni nijak extra finančně odlišný. Ano, jediné v čem je to horší, tak jsou náhradní díly. Jde o to jakou máš např. převodovku-v rallycrossu nás trápila hodně, ale v rally je CTR super,a bezkonkurenční auto v N8.

A hlavně: Japonskej kůň má pět nohou!

Komentář

Původně odeslal lukin Zobrazit příspěvek
                  Je asi fakt, že třída R2 by byla ideální dvouletou stanicí pro kluky. Jede neuvěřitelně rychle na to jakou má techniku.
                  Lukáši a jakou R2 , co myslíš ?
                  Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Proč tak jízlivě Pepo? To auto by mu slušelo. A jakou? Vzhledem k rozpočtu asi nějakou levnou

Komentář

Jízlivost v tom není , vím že by mu sedělo a Lukáše se ptám na jeho názor . Je pravda , že Fábia R2 je asi finančně náročná . Kdyby měl na ní rozpočet , tak by mu určitě slušela .
                      Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Přátelé je mi úplně fuk s čím jede.Ať jede s čímkoli,tak je radost na něho koukat.Je otázka jak by se popasoval s velkejma autama ale s dvoukolou je to paráda.Mimo jiné Fábka R2 není zrovna levná záležitost.Měl sem v ruce ceník a Tak dávám Pelikánovi za pravdu.

Komentář

Je mi jasné , že ta Fábie je drahá . Souhlasím jak s Pelikánem tak se Starým psem . Já jsem v ruce ceník neměl , tak nemohu vědět ale je mi jasné , že ceny budou asi velký . Opravdu by si Venca zasloužil dobrého sponzora a doufám , že se mu něco dobrého naskytne .

Komentář

Pepo souhlasím že dobrej sponzor by byl v Kopáčkovo případě jen ku prospěchu a zasloužil by si ho.Ale sám víš,jak je svět soutěží tvrdej a nespravedlivej.Mejšlák klidně prachy sežene a na druhou stranu talent klidně skončí,protože nemá za co.Taky bych mu přál ať to vyjde.Šikovnejch mladejch kluků zase tak moc není.

Komentář

Pánové,bohužel to v naší republice je nastavené trochu špatně.Dobrý jezdec musí mít kolem sebe průbojného manažera,který mu dokáže sehnat peníze na závody.Co jsem slyšel,tak jsou nastaveny parametry hodně zajímavě a doplácí na to asi ti talenti,kteří kolem sebe nemají tyto lidi.Naprosto souhlasím se Starým psem.

Komentář

Working...
                              X