Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Dan Landa

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Dan Landa

Co říkate na Danovo umístění? Mě to připadá jako pořádný výsledek,který ani on nečekal... Určitě je maximálně spokojený...

To nikdo z vás nemá co říct k Danovi a jeho výkonu??? To jsem asi založil zbytečně :-((

Komentář

Jo, Dan je celkem dobrý zpěvák a skladatel. Rád ho poslouchám ...

Komentář

Mam pocit, ze na jinem zdejsim foru kdosi zauvazoval nad kvalitou spolujezdcu ... mozna neni Bartak tak dobry jako Malcik (teda podle tehle teorie)

Komentář

quote:
          Mam pocit, ze na jinem zdejsim foru kdosi zauvazoval nad kvalitou spolujezdcu ... mozna neni Bartak tak dobry jako Malcik (teda podle tehle teorie)
          Určitě Danovi prospělo, že se zkusil svézt s jiným spolujezdcem.A dopadlo to výborně.Asi Malčík je o hodně zkušenější než Barták.Mohl by s nim jet celou sezónu, třeba by zajel ještě lepší výsledek...Ale možná to bylo maximum,co zajel na Šumavě...

Komentář

Jo, je vidět, že Dan se sice pomalu, ale učí. A to je důležitý. Přeju hodně štěstí do dalších soutěží a další tak skvělé výsledky.
            JL

NEVER GIVE UP !!

Komentář

Dan se stále učí,ale už jsou viět výsledky.

www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Co jsem videl Dana loni nic moc ale na Sumave mne mile prekvapil snad mu to pujde uvidime na Valasce jestli tam neda nejakou boudu,necham se prekvapit ale je to dobre pro skupinu N jinak jeho hudba taky jde Vltava narez

Fanda rally
                Pařmen Colina 2

Komentář

To víte, von to nemá nijak jednoduchý. Představte si, že musí ukočírovat takovej auťák....a ve spojení s jeho výbušnou povahou se nejde divit, že to holt někdy nevyjde. Každopádně držim palce celou sezonu.

Komentář

V jednom rozhovoru s ním říkal, že album Vltava je hodně ovlivněný rally sportem. Určitě mu to prospělo, že se svezl s jiným spolujezdcem, ale moc nevěřim tomu, že by s Bartákem už nejezdil. A taky by to byla škoda, pan doktor je veselá kopa a vůbec je to taková zvláštní veselá posádka.

Komentář

quote:
                      V jednom rozhovoru s ním říkal, že album Vltava je hodně ovlivněný rally sportem. Určitě mu to prospělo, že se svezl s jiným spolujezdcem, ale moc nevěřim tomu, že by s Bartákem už nejezdil. A taky by to byla škoda, pan doktor je veselá kopa a vůbec je to taková zvláštní veselá posádka.

mám takový pocit,že šlo o album 9mm.Název Vltava měla jeho koncertní šňůra.
                      Jinak co se týče jeho výkonů,myslím si že jdou nahoru a že dělá pokroky.A výsledek ze šumavy určitě nebude ojedinělý!!!!

Komentář

HOŠI JEDNA PERLIČKA Z LOŇSKÉ BARUM RALLY A TO KDYŽ NA STARTU SHAKEDOWNU NEŽ PŘIŠEL DAN NA ŘADU SI PŘIŠEL PRO PODPIS K JEHO AUTU "RÓM" .DAN MĚL ZAVŘENÝ OKNO A NA TEN PAMÁTNÍČEK A TOHO TYPA SE POUSMÁL A JEN ZAKROUTIL NEVĚŘÍCNĚ HLAVOU.

Komentář

Konecne se mi do ruky dostalo video BEST Crasch a musim rict ze Landa tam ukazal jak to umi a to ze se zlepsi je na skodu pro takovy video ale nevadi najdou se i jini "draci" tak snad to pujde

Fanda rally
                          Pařmen Colina 2

Komentář

quote:
                            HOŠI JEDNA PERLIČKA Z LOŇSKÉ BARUM RALLY A TO KDYŽ NA STARTU SHAKEDOWNU NEŽ PŘIŠEL DAN NA ŘADU SI PŘIŠEL PRO PODPIS K JEHO AUTU "RÓM" .DAN MĚL ZAVŘENÝ OKNO A NA TEN PAMÁTNÍČEK A TOHO TYPA SE POUSMÁL A JEN ZAKROUTIL NEVĚŘÍCNĚ HLAVOU.

Hele a podepsal se mu do toho památníku????

Komentář

Nevim, ale Landovi jde spivani dobre a jezdit se snad taky nauci.
                              To Milan PB:
                              MAs pro to dukaz? Pokud ne tak jsi Landu pomerne slusne pomluvil - jak si vubec muzes dovolit napsat???????????????????

Komentář

Working...
                              X