to r-glass: "Co blázníš? Chtěl jsi tedy diplomatický článek? Co bychom se z něho asi dozvěděli? Pokud je to pravda, tak proč by to tak neměl říci? Já myslím, že loni jsme se diplomatických vět načetli až příliš. Martin to udělal jedině správně a všichni bychom mu měli za to poděkovat, že nám konečně vysvětlil, o čem ten výběr byl. Možná jsi četl špatně, ale Martin nikde netvrdí, že měli vybrat jeho. Sám uznává, že tam byli lepší jezdci, ale vítěz určitě ne. Však sám brzy poznáš pravdu, až nám nový "německý Solberg" vyrazí do světa...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Martin Prokop
Collapse
X
-
quote:
to r-glass: "Co blázníš? Chtěl jsi tedy diplomatický článek? Co bychom se z něho asi dozvěděli? Pokud je to pravda, tak proč by to tak neměl říci? Já myslím, že loni jsme se diplomatických vět načetli až příliš. Martin to udělal jedině správně a všichni bychom mu měli za to poděkovat, že nám konečně vysvětlil, o čem ten výběr byl. Možná jsi četl špatně, ale Martin nikde netvrdí, že měli vybrat jeho. Sám uznává, že tam byli lepší jezdci, ale vítěz určitě ne. Však sám brzy poznáš pravdu, až nám nový "německý Solberg" vyrazí do světa...
Tak nakoniec aby sme neboli diplomati budeme písať takéto články:
Tučný xyz zo svojim ušatým spolujazdcom zvíťazili na rally dolnáhorná. Ich štrbavý šéf teamu bol z ich výkonom spokojný. Takto ideme písať?
Komentář
-
Pěkný výkon. Dostal od místních borců, to je fakt, ale taky je fakt, že jel vlastně první velkej závod s WRC a určitě překvapil hodně lidí. Bylo vidět že se učí, ale mě se líbilo,že to tam zkoušel dávat bokem, že se zkrátka nepodělal. Držím palce určitě má rukama na WRC.
Komentář
-
Pro mě je Martinovo výkon na Janner Rally, velké překvapení.Jel tak jak měl, aby se co nejvíce naučil,opravdu mě mile překvapil.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
Moc se mi líbila Martinova tisková zpráva po Janner rally! Vypadá to, že to má v hlavě srovnané... Je skromnej a vyjádřil upřímný obdiv nad uměním rakouských střelců na N-kách s tím, že se česká špička vrátila zpátky na zem! Prý se má ještě hodně co učit a konfrontace se zahraničím je prý jediným možným řešením jak se zlepšovat... Tomu říkám sebekritika a navíc Martin uhodil hřebík na hlavičku :-)
Mimochodem, výkon Martina hlavně první den byl pro mě velkým překvapením, vezmeme-li v úvahu všechny okolnosti. Bravo Martine, jen tak dál!!! Hlavně ať vydržel prašulky...
Komentář
Komentář