Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Martin Prokop
Collapse
X
-
Je to dobře, ale nedokážu se vžít do jeho myšlenek, když byla penalizace přidělena. A nyní musíme čekat na to, jaká bude jeho budoucnost v motorsportu.
Zanechat komentář:
-
-
Původně odeslal honza Zobrazit příspěvekMartin říkal do rozhovoru pro časopis Rally, že nepojede asfaltovy rally, protože je na nich Fiesta nekonkurence schopná
Zanechat komentář:
-
Martin říkal do rozhovoru pro časopis Rally, že nepojede asfaltovy rally, protože je na nich Fiesta nekonkurence schopná
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Spik Zobrazit příspěvekNo myslím, že v tom to nebude. Přecijen je zvyklej na WRC a na asfaltu jezdí s minimální ztrátou na špičku a asi jako nejlepší soukromník. A vidíte co dělá přesednutí z WRC zpět do nižší třídy viz Evans. Nepřeceňoval bych český pole. Jel by cca rovinu s Honzou. (dle mě)
Zanechat komentář:
-
Já si určitě nemyslim, že by jel stejný časy jak Kopecký. Stačí se podívat, jak Bouffier vloni Kopeckýmu nestíhal, ale třeba na Korsice dával Prokopovi skoro sekundu na kilometr.
Zanechat komentář:
-
No myslím, že v tom to nebude. Přecijen je zvyklej na WRC a na asfaltu jezdí s minimální ztrátou na špičku a asi jako nejlepší soukromník. A vidíte co dělá přesednutí z WRC zpět do nižší třídy viz Evans. Nepřeceňoval bych český pole. Jel by cca rovinu s Honzou. (dle mě)
Zanechat komentář:
-
Jedno mi není jasné, proč si nezajede alespoň jednu soutěž českého mistráku? Nabírám čím dál tím víc, že se prostě bojí, aby neklesla jeho gloriola jezdce MS, protože tady by pravděpodobně dostal kládu.
Zanechat komentář:
-
ADAC je samozřejmě na trochu jiné úrovni, ale nemyslím že by jezdil vzadu, spíše někde ve středu pole.
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: