Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ášín - Václav Pech

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Ášín - Václav Pech

V pondělním Motorsportu na TV3 odpovídal krásně na otázku startu na sprintu v Brně. Kromě jiného byl rád, že si může zajezdit s normálním autem, protože jinak jezdí jenom s náklaďákem nebo v Destou v tátoví firmě.
    To je fakt talent jezdit takhle s WRC, když se nesveze ani v civilní autě.

myslim, ze v. pech a k. trojan jsou nadeje do budoucna. jezdi spolehlive, drave, hezky a maji vysledky. moc jim to preju. skoda, ze jsou v castecnem stinu Velkeho Talentu.

Komentář

goodspeede to s tím Velkým Talentem se ti povedlo. Už mu jinak neřeknu.

Komentář

Nevím, proč Romanovi dáváte jízlivé přezdívky, jeho schopnosti snad zpochybnit nechcete. Mě řada nezávislých názorů a vyjádření na adresu Maliny docela přesvědčila, že to určitě není nějaký vymodlený a protěžovaný idol. Holt někdo má větší štěstí, někdo menší. A Roman štěstí a příležitost měl a zatím jí nepromarnil a taky jí snad nepromarní.

Komentář

Sofchy, není snad Kresta Velký Talent?

Ale k tématu. Mě osobně Pech velice překvapil, čekal jsem spíš něco ve stylu bří Vojtěchů, ale jeho disciplinovanost, to mě dostalo.

Komentář

Že jo? Mně to taky připadalo, že po tom co předváděl s WRX musí Tojotu okamžitě rozmlátit a sebe zabít. Místo toho předvádí na našem mistráku něco jako Sainz na MS. Klidná jízda v pozadí, ale bodů jako máku. Docela se těším na okamžik, kdy bude mít auto v ruce a začne přidávat.

Komentář

Podle mě je na něm vidět tátova práce. Dokázal se uklidnit, pochopil to, že soutěž se dá vyhrát i při minimálním počtu vítězství na RZ. To je to umění zatáhnout v pravou chvíli na místě kde si věřím. Škoda, že se nedá férově porovnat umění Velkého Talentu (fakt dobrý goodspeede), Karla Trojana a Pechouna.

Komentář

Co se týče srovnání Kresty a Trojana, stačí se podívat na časy z dob, kdy Tojan jezdil s kitem 1.3 a Kresta s úzkou Felicií. Už tehdy bylo vidět, že Trojan na Krestu nemá!!! Nezapomeňte, že jezdí se čtyřkolkou už čtvrtou sezónu. A těch rozbitých aut...
                S Pechem se srovnává hůř, nikdy spolu nejeli ve srovnatelných autech. Ale pokud si vzpomenete na rok 1999, tak Kresta s Felicií 1.6 kit car jezdil přibližně na úrovni Pecha, který ale jezdil se Subaru!! Tak nevím... A navíc si myslím, že pokud ho chcete pasovat na nějakého super talenta, tak proč nikdy neporazil Arazima????
                Když ve Škodovce vybírali talent, kterého budou podporovat,tak určitě měli Pech, Trojan i Kresta stejnou šanci. Když k tomu připočtete, že moravští jezdci byli od dob Sedláře ve škodovce spíše neoblíbení, tak byl Kresta spíše v nevýhodě...

Komentář

Vubec bych nerekl, ze Skodovka vybirala talent, ktery bude podporovat. Je to blbost, coz jiste vsichni dobre vime. Protoze v dnesni dobe nerozhoduje talent, ale prachy a take DOBRI manageri. Nic jineho v tom neni. Nemyslim, ze by Skodoka zadala vyberove rizeni na Talent roku, ktery by podporovala. Spis nekdo rekl, hele, vemte tady Malinu do WRCecka, my vam na to dame prachy a nakonec z toho neco kapne...

Abych predesel zbytecnym diskuzim, prohlasuji, ze nemam nic proti Romanovi a je mi strasne sympaticky a jsem rad, ze dostal tu sanci.

Komentář

Souhlasím se Zdenou i s Vickym,myslim že se obojí nevylučuje Roman byl a je dobrej a díky tomu do něj někdo investoval a protlačil ho tam kde je a teď je na něm jak to dokáže využít,určitě mu v Řecku budu držet palce.Jinak v Motorsport na TV3 je dobrej,ale myslim že by bylo lepší víc záběrů třeba Jana Kopeckého,než pana Dolejše s Pulsarem?
                    quote:
                    Vubec bych nerekl, ze Skodovka vybirala talent, ktery bude podporovat. Je to blbost, coz jiste vsichni dobre vime. Protoze v dnesni dobe nerozhoduje talent, ale prachy a take DOBRI manageri. Nic jineho v tom neni. Nemyslim, ze by Skodoka zadala vyberove rizeni na Talent roku, ktery by podporovala. Spis nekdo rekl, hele, vemte tady Malinu do WRCecka, my vam na to dame prachy a nakonec z toho neco kapne...

Abych predesel zbytecnym diskuzim, prohlasuji, ze nemam nic proti Romanovi a je mi strasne sympaticky a jsem rad, ze dostal tu sanci.

Komentář

Pripuju se k nazoru Zdenka.
                      Nekde na tomto foru jsem nakousl tema Trojan. Napsal jsem, ze do dneska nic poradneho neprdvedl.
                      Spis si myslim, ze Trojan tezi ze sveho jmena.
                      To co predvadi Pech s WRCeckem je super. Velice me prekvapil, jede velice klidne a vyrovnane. Kde se hrabe ,seper´ pilot Hrdinka. On a Kresta jsou nasimi nejvetsimi talenty.
                      To jsou pouze me osobni nazory a nikomu je nevnucuju!!

Pro goodspeeda: Je to sice trefne ale zavoren to pusobi uboze - myslim tu prezdivku

kdyby neco, tak nic...

Komentář

A co Trojan z toho jména vytěžil? (Mimochodem Pech má taky tátu)

Komentář

Nechápu proč všichni tolik přeceňují "talent" Romana Kresty. Kdyby měl v rally rozhodovat pouze talent museli by všichni jezdi se stejnými auty!!! Zatím rozhodují hlavně peníze! Václav Pech jezdil už okruhy, rallycross a co já vím co ještě. Jezdí hlavou a jezdí dobře. Asi ho zatím brzdí spíše to, že vážné požkození auta by narušilo asi dost napjatý rozpočet, než málo zkušeností s autem. Držím mu palce.

Komentář

Ale tady nikdo nepřeceňuje talent Kresty...

Komentář

Predevsim, talent Romana se nema ani precenovat ale ani podcenovat. Jeste bych ale takovou malou poznamecku ohledne srovnavani Venci Pecha a Romana, konkretne zapas Subaru WRX vs. Skoda Felicia KIT. Tvrdim, ze dokud jezdci nejezdi s naprosto stejnym autem a se stejnym zazemim, nelze nalezt jakekoliv "meritko talentu". Podle toho, ze Kresta byl s Felinou na asfaltu lepsi nez Venca se Subaru, se talent urcite nepozna. To bychom mohli rict, ze Bugalski ma vetsi talent (resp. je lepsim jezdcem) nez McRae, Makinen, Gronholm, Burns a vsichni ostatni, kdyz je dokazal dvakrat s Xsarou porazit na MS.

Komentář

Working...
                              X