Tak to vypada, ze Armin je zpatky ve Skode. Co na to rikate?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Armin Schwarz - Der beste Deutsche Rallyfahrer
Collapse
X
-
Hlavně ví jak to v současném Motorsportu chodí a měl by mít pravomoc se toho jako manager chopit a udělat tam pěknej průvan! Jako aktivní jezdec by měl být schopen i testovat a monitorovat tak progres ve vývoji. Povyhazovat staré struktury a pokud nejsou patrné výsledky, tak jsi prostě out!
Je to Němec, puntičkář, říká věci otevřeně a chce výsledky. Od Škody asi odešel zhnusen nad neprofesionálními poměry... Neměl jsem a nemám ho moc rád, ale při těchto rozpočtech by to asi nemělo být o sympatiích, ale o výsledcích
Komentář
-
quote:
Jako testovač dovedl Octavii tam, že s ní Thirry nebyl schopnej solidně jezdit....
mm
Ty víš něco víc o tom že by si Thirry stěžoval na to, že Arminu Otinu zmršil? Především jde o to kdo komu dával kšeftíky, jaký dodavatel byl vybrán, jaké tlumiče se používají atd., viz výpisy z obchodního rejtříku, které vzbuzují jisté otázky... Ale to je na jinou debatu.
Komentář
-
To Lukas99: faktem je , že Thirry byl lepší pilot jak Schwarz, ať už při svým prvním startu na RAC až po 6.místo Deutschland 02. Jenže v ŠM běžely hodiny podle Schwarze, a na to Thirry doplatil. Jediný čím mne Thirry zklamal, že nějak nedojel to nešťastný Safari, i když to muselo být dost krutý.
mm
Komentář
-
quote:
To Lukas99: faktem je , že Thirry byl lepší pilot jak Schwarz, ať už při svým prvním startu na RAC až po 6.místo Deutschland 02. Jenže v ŠM běžely hodiny podle Schwarze, a na to Thirry doplatil. Jediný čím mne Thirry zklamal, že nějak nedojel to nešťastný Safari, i když to muselo být dost krutý.
mm
Komentář
-
To bmwman: Pokud je to tak jak rikas.Tak na tom neni nic zleho,aby na to musel dojet.Je fajt, ze se to muze stat komukoliv.I kdyz jezdci jsou urcite v peci odbornych lekaru,ale telo si nekdy dela co chce.Rozhodne byl Bruno Thiry pro SM dobrym jezdcem.
Hašan
Komentář
-
Jestli se nepletu, tak to tenkrát byla kombinace nefunkčního posilovače řízení a extrémě náročných podmínek na rally (teplota, délka RZ)....prostě se dostal za hranici svých momentálních možností a zkolaboval...kdysi jsem vrcholově sportoval a při ostrém závodu jde člověk občas za hranu...je to hop nebo trop....to se může stát kterémukoliv jezdci....někdo odstoupí po shakedownu, nekdo v průběhu etapy...někdo to neodstoupí a zkolabuje....neviděl bych v tom něco zase tak vyjmečného ve vrcholovém sportu.
quote:
To bmwman: Pokud je to tak jak rikas.Tak na tom neni nic zleho,aby na to musel dojet.Je fajt, ze se to muze stat komukoliv.I kdyz jezdci jsou urcite v peci odbornych lekaru,ale telo si nekdy dela co chce.Rozhodne byl Bruno Thiry pro SM dobrym jezdcem.
Hašan
Upravil - Kotasek 20 Jan 2004 18:21:25
Upravil - Kotasek 20 Jan 2004 18:23:55
Komentář
-
jenom se bojim, aby škodovka zase nezměnila značku tlumicu.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
quote:
quote:
mm
mm
Komentář
Komentář