Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Testování (nejen v Bělé p. Bezdězem)

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Testování (nejen v Bělé p. Bezdězem)

Myslim, ze spoustu fanousku zajima, kdy a kde budou jezdci testovat sve vozy,aby to mohli omrknout.Proto jsem zalozil toto tema.Takze pokud bude mit nekdo informace o konani nejakeho testovani, tak je sem proste napiste :-))

Jo tak jestli někdo chcete, tak můžete už tento víkend vyrazit do Monte Carla za Gardemaisterem, ale je to trošku z ruky. :-)

Komentář

Většina jezdců si ovšem nepřeje, aby je u toho někdo očumoval. Navíc nemají pořadatelské zajištění a kdyby se stal malér, tak z toho budou mít těžkou polízanici. Takže moc nepočítejte s tím, že se bude nějak houfně sdělovat kdo kdy kde co...
      MravenecZ

Komentář

V okolí Zlína má někdo přesně stejně "nazdobenou" fabii jako je fabia WRC Motorsportu nebo co? Já se ptám proto, že jsem jela teď v sobotu úplně náhodou přes Vlčkovu u Zlína a u nějakého baráku u cesty stálo něco co vypadalo úplně stejně jako Toníkova fabka. Bohužel jsem "to" neprozkoumávala, když jsem jenom projížděla, ale testování tu přece žádné nebylo. Tak co je to zač?

Komentář

Jo,je to boreček co má Fábku jako WRC v barvach Motorsportu.

´
          www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Dnes v Belé testoval Martin Bujáček,kterého označil v jednom rozhovoru Valda za velký talent.Jezdil s Fabii N1 a na výkon auta a ne(zkušenosti z okruhu) zajížděl slušné časy kolem 1:24.Kdo zná bělský okruh,ví,že je to dobré.Bylo mi umožněno se s Martinem svézt,a tak to můžu dosvědčit z horkého sedadla spolujezdce.

Fotky jsou u mě na stránkách.
            www.janpavlicek.com

Komentář

quote:
              Dnes v Belé testoval Martin Bujáček,kterého označil v jednom rozhovoru Valda za velký talent.Jezdil s Fabii N1 a na výkon auta a ne(zkušenosti z okruhu) zajížděl slušné časy kolem 1:24.Kdo zná bělský okruh,ví,že je to dobré.Bylo mi umožněno se s Martinem svézt,a tak to můžu dosvědčit z horkého sedadla spolujezdce.

má pěknou helmu...

Komentář

Viděl jsem jet Martina 3x(2x autoslalom ve Zlechově a 1x stopu)a můžu říct jen asi to že,tvrzení o talentu bude.....

http://czechrallyeweb.net/ & www.A**oS***t.cz

Komentář

No, tak to jsem zvědavý, jak se ukáže při své premiéře v Okříškách.

Komentář

To Krb: Já stopu nejel, s autem jel jeho majitel Řeháček :-)

Komentář

Teda Romane....kam ses zase díval?!

ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
                      www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

quote:
                        Teda Romane....kam ses zase díval?!

ŠKODA rally club * www.src.czechrallyeweb.net
                        Máro asi na tebe

Komentář

V sobotu se na letišti v Biskupicích uskutečnil test BRT,nejednalo se tak moc o testování jako spíš o svezení fanoušku a prezentaci Böhm Rally teamu-foto z této akce najdete na: http://foto-kasparek.webovastranka.cz/image/477

Komentář

Vše důležité o představení Böhm rallyesport teamu už řekl Krb, takže jen dodám, že pár fotek najdete i u mě

http://www.rallylife.cz

Komentář

quote:

Den predtim, v patek, jezdil v Sosnove v ramci skoly mladych jezdcu 16-18let, vodil to na oko celkem pekne...s nim tam jezdila jeste jedna felicie a fabie autodromu...nevite nekdo, kdo vsechno se teto skoly ucastnil? ..ja ty kluky neznam
                              www.mtfoto.cz | www.fb.com/martintrdlaphotography

Komentář

Working...
                              X