Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Böttcher Rally Vyškov 2007

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Böttcher Rally Vyškov 2007

Tak jsem si to troufl, založit zase fórum, snad tu ještě není? Znovu Vyškov na letošek.
    Doneslo se mi, že vyškovští oslovili obce (já vím o jižních) o možnosti konání RZ. Tedy to vidím zajímavě; rychlostní průměr snad by byl nižší, techničtější trať i profilem zajímavá, ovšem hodně průjezdů dědinami. Gdo řekne víc?!
    Naposledy upraveno vbadmin; 14-09-07, 07:28. Důvod: debata o historicích přesunuta sem: http://forum.ewrc.cz/showthread.php?t=1265

Tak jsem si to troufl, založit zase fórum, snad tu ještě není? Znovu Vyškov na letošek.
    Doneslo se mi, že vyškovští oslovili obce (já vím o jižních) o možnosti konání RZ. Tedy to vidím zajímavě; rychlostní průměr snad by byl nižší, techničtější trať i profilem zajímavá, ovšem hodně průjezdů dědinami. Gdo řekne víc?!
    Doufám, že zatím nikdo.

Komentář

Doufám, že zatím nikdo.

s pozdravem za sec/km kratššší

Komentář

To je tak, když se ptáš ředitele soutěže

Komentář

Doufám, že zatím nikdo.
          ale jdete dobrým směrem (což takhle Kunkovice, Nemochovice, ap?)

Komentář

Koukám, že Kýta do toho jde sloní silou :-)) Tímto stylem to z Jana0 brzo vytáhne.

Vyčteno z obrazovky počítače a odposlechnuto z televize.

Komentář

tak jsem si po ránu udělal kochací jízdu: Morkovice, Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice, Litenčice, Strabenice a před Hošticemi cíl, nebo pokračovat dál přes Hoštice, Zdislavice, Troubky, až zpět do Morkovic.
              No, co vám budu povídat, taková sájš fikšn, to gdyby šlo, to by byl opravdu mazec. Tam je opravdu všechno - rychlé, pomalé, úzké, širší, stoupání, klesání, hup(y), technické, změna rytmu. Asi tak tři místa na kontrolu budíků v autě. Gdybych věděl, že aspoň něgdy.....
              anebo by to šlo i takto:
              Morkovice, Litenčice, Nítkovice, Nemochovice, Kunkovice, před vískou Lísky cíl a dál zvolna...
              (Samozřejmě že se i nabízí jet z Nítkovic do Chvalkovic a Nových Hvězdlic a pak jako kdysi...)
              no já se při kochání zapomněl dívat, kolik km jsem vlastně ujel...snad seznam mapy....

Komentář

Letos asi musím rozšířit program a do Vyškova se taky přijet poprvé podívat :-))

Komentář

Nesnesu, aby někdo upravoval moje příspěvky.
                  Takže jsem příspěvek smazal a končím zde.

Komentář

Nesnesu, aby někdo upravoval moje příspěvky.
                    Takže jsem příspěvek smazal a končím zde.
                    Pls,zkus to nějak rozvést.Vím,že jsi reagoval na Kýtu a psal o tom,že takové erzety by se ti líbily,ale vlastníci lesů jsou proti,no a pak jsi to smáznul.Někdy se příspěvky opravují třeba kvůli gramatiky.
                    My jsme doma všude!

Komentář

?

Komentář

JanO, také by mě vysvětlení zajímalo. Pokud v příspěvcích něco upravujeme, tak několikanásobné odpovědi nebo dlouhé odkazy, něco ostatního (gramatiku) jen výjimečně a obsahovou stránku už vůbec ne.

Komentář

Tak jak jsem koukal na harmonogram druhého dne, zdá se, že Sloní kýtě se splnilo jedno přání. http://www.rallyvyskov.cz/rally/vysk...ram-sobota.pdf
                          Je zařazena nově Litenčická. Otázka, jestli pojede po okreskách nebo zahne do polí. Na mapách v leteckém pohledu je tam těch cestiček pár vidět. Já ovšem na vyškovácích vyzvídat nebudu, stejně nesmí ani naznačovat...
                          Pátek je ovšem klasický http://www.rallyvyskov.cz/rally/vysk...gram-patek.pdf , RZ jako vloni.

Komentář

Tak konečně se blíží naše "domácí" souťěž.
                            Jsem zvědav kolik bude posádek,doufám že víc než bylo v Třebíči.
                            A naše místo asi opět vracák u zámku v Račicích.
                            (máme to před domem).
                            A v sobotu asi ta nová RZ.

http://octateam.blog.cz/

Komentář

Tak kdy už se to tady trošku začne plnit příspěvky 20 dní do startu a nic. Dejte to forum už na první stránku. díky

http://octateam.blog.cz/

Komentář

Working...
                              X