Prosím všechny fotografy kdo má fotky z Rallye Humpolec 2012 naší posádky Syrový - Trantina st.č. 64 fialovobílá Felicia kit car
pošlete je na email martas.syrovy@email.cz
Souhlasím a jelikož je ve VP již rozhodnuto, tak za mě můžu prohlásit, že kde to půjde, tak poletím dveře jako kráva.... ať je sranda..... Štěpán Zabloudil
Už se na zítra také těším, už se připravuji a zítra už to bude na kulich. A ještě si musím pořešit otázku, které místo (místa) budou z pohledu diváka zajímavá.
Vidím to na 2 fleky :-)
Závěrečná soutěž VP se povedla, panu Seckému už tři roky po sobě vyšlo na Světlou nádherné počasí a výkony posádek měly dnes šťávu. Naprosto neskutečně jel Gajar, evo pětku vedl jak kluci v mistráku blahé paměti stará WRCa - zatáčky krásně pod plynem, powerslidem přesně nájezd-apex-výjezd. Stejně tak Němec s tím bestiálním Golfem. Ačkoliv obrácení klasického místa přes Příseku okolo kapličky ve mě budilo před startem obavy, tak nakonec to bylo i tak pěkné. Pořadatelé navíc získávají plus za svačinku pro akreditované fotografy Suma sumárum příjemný "babíletní" den. Kdo se nenajde ve fotkách dnes, nechť vyčká pár dní, ostatní fotky dodělám a dám na autosportfoto.sk.
Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!
Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!
Komentář