Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Volný pohár v Rallye

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Volný pohár v Rallye

Tak co tady řešíme.
    http://www.pprklub.estranky.cz/

Komentář

Petře, to nebyla odpověď, ale smích, čili výraz pobavení a veselí. A teď jdu přemejšlet nad tím, jak to, že maevad ví, že jsem starší, když letokruhy pečlivě skrývám.
      ... a přeci se točí!

Komentář

Já vím, že to je veselí, ale pěkně se to rozjelo a že si starší, s tím se netrap.

Komentář

teda Petře,ty si kus.Pasuju Tě na baviče tohoto fóra.Co příspěvek to originál.

Komentář

Původně odeslal Petr Ptáček Zobrazit příspěvek
            Aby to bylo oficiální, tak by to měli potvrdit obě strany, nemyslíš?
            Když se někde něco objeví bez oficiálního schválení druhé, naší, strany tak by tam mělo být napsáno alespoň, že je to předběžný kalendář, nebo tak něco... a že nefungují webovky někoho ve režimu "skoro online" ....za to my nemůžeme.....

Komentář

Pokud jde o volný pohár a zapsání Kramolína na rok 2008, tak to bylo domluveno narychlo, cca 1 hod. před vyhlášením VP v Hořovicích. Přítomen za RKHA jsem byl já. Byl vybrán termín s tím, že to ještě projednám v radě klubu. Ta se sešla 7.12., kde jsem nastínil co pro nás obnáší členství ve VP ( jaké jsou podmínky a hlavně finanční). Rada se jednomyslně vyjádřila Kramolín nebude součástí VP. Toto vyjádření jsem v pondělí 10.12. zaslal předsedovi a místopředsedovi VP a dal zde do fóra. Nevim proč bych měl dělat nějaké vyjádření na našich stránkach, teď když bylo rozhodnuto na 100% kam Kramolín bude patřit v roce 2008 je to tam. Ještě si myslím, že daleko víc lidí chodí do fóra na eWRC než na stránky RKHA.
              dan krob

Komentář

Jen bych tě Dane doplnil, že sestavení kalendáře v Hořovicích bylo dohodnuto s tím, že se jedná o předběžný kalendář a po vyhlášení kalendáře MMČR a sprintů můžou být termíny jednotlivých podniků VP upřesněny. A ejhle co se nestalo, okamžitě po zveřejnění kalendáře MMČR a sprintů byly vyvěšeny pravidla VPČR 2008 včetně kalendáře, což bylo i před vaší Radou klubu. Pokud si dobře pamatuji, tak se v Hořovicích mluvilo i např. o tom, že chceme jet Kralovice až po sezóně...

Lukáš V.

Komentář

takže je jasné, odkud vítr vane

Komentář

• ?

Aleši, posílal sem ti maila, došlo ti to?

Komentář

jasný, napíšu, nestíhám

Komentář

Původně odeslal Petr Ptáček Zobrazit příspěvek
                        Já vím Hanzi, že už se to brobíralo v Prosinci, ale dnes se k tomuto konečně vyjádřil ředitel VP.
                        ještě že to pan ředitel nenechal na červenec.

Komentář

Nevím sice kde se ředitel VP vyjádřil, ale na jeho stránkách je Kramolín pořád psanej jako VP. Možná, že mám v počítači zaseklé stránky VP a ukazuje mi to jak to bylo před 10.12.2007
                          dan krob

Komentář

taky hledám a nenacházím vyjádření.Takže Dane,nedá se nic dělat,jste ve VP ať chcete nebo ne

Komentář

• Původně odeslal klemic Zobrazit příspěvek
                              takže je jasné, odkud vítr vane
                              A odkud?

Původně odeslal dan krob Zobrazit příspěvek
                              Nevím sice kde se ředitel VP vyjádřil, ale na jeho stránkách je Kramolín pořád psanej jako VP. Možná, že mám v počítači zaseklé stránky VP a ukazuje mi to jak to bylo před 10.12.2007
                              Třeba si ředitel VP myslí, že si to rozmyslíš, tak aby tam nemusel opět Kramolín dávat.

Původně odeslal Hanz gsi Zobrazit příspěvek
                              taky hledám a nenacházím vyjádření.Takže Dane,nedá se nic dělat,jste ve VP ať chcete nebo ne
                              Hanzi, ta ptačí chřipka v tvém podpisu je originální virus H5N1?
                              To je v současné době jediná diskuse, kde se něco děje.
                              Naposledy upraveno pejda; 12-01-08, 21:30. Důvod: sloučení několika příspěvků

Komentář

Sám Jan Werich říkával: "Kde blb, tam nebezpečno."

Komentář

Working...
                                X