Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Volný pohár v Rallye

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Volný pohár v Rallye

je to velice smutná zpráva,která nás bohužel zastihla přímo na trati rallye Posázaví
    o to mě mrzí zase to rozmazávání na ruzných televizní stanicích,které se domácímu rallyesportu věnují pouze při těchto smutných událostech,jinak ani čárka
    je to bohužel taky touto dobou kdy se tyto tragické zprávy pomocí internetu šíří rychlostí blesku,již 15-20min. po tom,co jsme se přímo v místě dozvěděli o této tragédii mi zvonil mobil a máma se dotazovala jestli jsme celí a v pořádku,že to viděla v televizi
    pak se toho chytají lidé,kteří o tom nic nevědí,absolutně neznají zákulisí rallye a píší ruzné nesmyslné příspěvky do diskuzí na novinky.cz atd.,že dříve tolik lidí neumíralo,ale umíralo,ale protože média nebyla tak rozšířená,tak se tyto zprávy řířily jen mezi zasvěcenými a fanoušky,ale ted to bohužel komentuje každá "babička" nebo nespokojený občan

upřímnou soustrast pozustalým a panu Seckému podporu od všech bláznu jako jsme my,kteří usedáme do vyrámovaných plechovek s vidinou vítězství

Komentář

Ono obecně se o každé smrti ať už kdekoliv povídá hodně. Ovšem málokdo si z těch případně chytrejch uvědomí, že větší pravděpodobnost je, že mě někdo sestřelí někde na křižovatce, než že se zabiju v závodním autě.

Upřímnou soustrast.
      Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1

Komentář

Je to tak, smrt jednotlivce je vždy tragédie. Ale všichni tady víme, jak je to nebezpečný sport a přesto ho máme tak rádi. Tohle se může stát. Ale už by se nemělo stávat, že umírají diváci. Do toho auta ten jezdec sedá dobrovolně, on ví, jaký tam má bezpečnostní prvky, on ví, jak má utažený pásy nebo jestli je vůbec nemá zapnutý a s tím do toho jde, on to podrží na horizontu, když si věří, nebo ho prodá když si nevěří. Tak to prostě je. To je rally.

Upřímnou soustrast.
        http://www.speeder.czweb.org

Komentář

Původně odeslal venca_stauber Zobrazit příspěvek
          Zesnulý Karel Švec byl pokud vím pořadatel Rallye Prachatice. Upřímnou soustrast.
          Prachatický ředitel bydlí v Prachaticích , tenhle měl bydliště Havlíčkův Brob..... možná jen shoda jmen.

Komentář

Měla by to být shoda jmen. Upřímnou soustrast.

Komentář

Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek
              Prachatický ředitel bydlí v Prachaticích , tenhle měl bydliště Havlíčkův Brob..... možná jen shoda jmen.
              Karel Švec = Chládek a Tintěra ... RIP

Komentář

Je to velka tragedie, ktera opravdu zaboli. Je mi to opravdu velice lito, trat byla nadherne pripravena, ale bylo to hodne namokle. Bohuzel odesel dalsi clovek, ktery miloval rally. Uprimnou soustrast rodine i pratelum.

Komentář

bohužel, i taková je někdy rally...
                  upřímnou soustrast.......

Komentář

Je to hrozně smutné. A v posledních dvou letech je toho už moc. Upřímnou soustrast.
                    I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Byla to strašná ledová sprcha hned na začátku už tak dost deštivého dne.
                      Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
                      http://jscracing.websnadno.cz

Komentář

lidi neblbněte a posílejte přihlášky, místa tam je ještě dost...

Komentář

Můžete se i nadále přihlašovat na Radouňskou rallye a to bez navýšení startovného.
                          Místa jve startovní listině stále jsou.
                          Aktuální stav viz. odkaz od Roberta o zprávu výš
                          http://www.radounmotorsport.cz - CZECH RALLYE TEAM

Komentář

stále možnost se přihlásit na Radouňskou Rallye ----> www.radounmotorpsort.cz
                            http://www.radounmotorsport.cz - CZECH RALLYE TEAM

Komentář

Jestli chcete vidět jak to vypadá v Radouni při sletu tak odkaz je dole jinak děkuji Bozaldě,protože mě uvedla jako zkušená navigátorka do reálu,protože již měli najeto tak mi ji Placenta zapůjčil aby mě trochu seznámila z tratí a vyvaroval jsem se záludnostmi intíku ,který ,ale jinak super přehledný.

Serviska jako obvykle ,ale bude to tam jedno bahno až se to začne pořádně sjíždět a rozjíždět do depa.

Administrativku mám už hotovou ,takže č.123

Opravdu první den sletu na tuto akci v Č.Budějovicích slunečno a jen jsem dojel do Radouně tak pršelo.

Komentář

Díky Davone za fotky...pokud bude pršet, tak doopravdy to bude zlé s tím povrchem tam, jelikož chci do servisu na pokec..ale uvažuji, že se podívám aspoň na poslední erzetu. Kdyby už raději nepršelo...:-(

Komentář

Working...
                                X