Foto z akce Radouňský rallysprint +ADC 26.-27.6.2009
to byl zase nářez už mám poslední dobu nějakej spánkovej dluh tak si budu muset udělat asi z pondělka odpočinkový den na dospání,protože za chvíly pojedu na slalom TWRC v Č.Budějovicích
Neznáte někdo nějaký bazar kde by se nechalo pořídit auto na volný pohár ? Nebo neznáte někoho kdo prodává auto vhodé pro začátečníky ? Představoval bych si nějakou "pomalejší" Felicii
Díky
Ani se moc nedivím malému zájmu posádek, když na září jsou naplánované 3 amatérské podniky. A tak se spousta posádek rozhoduje čemu dá přednost. Já zvolil Kramolín:-)
Zdravim. Mohl by jste mi nekdo napsat odkaz na stranky nějake firmy která montuje do aut homologovaneé rámy? Nejlépe takové která má na stránkách i ceník. Uvažuju o postavení auta na volný pohár, tak by mi zajímalo na kolik taková legrace přijde. Díky
Letošní ročník VP je pravděpodobně jeden z nejhorších po dobu jeho trvání.Najít něco např.o posledním letošním závodě konaném za 14 dní je vskutku oříšek. ( www.tvstudiohb.cz )
Pořadatelé VP by se měli hodně zamyslet nad propagací,jestli teda v příštím roce budou nějaké závody pořádat.
Komentář