Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Volný pohár v Rallye

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Volný pohár v Rallye

Původně odeslal dan krob Zobrazit příspěvek
    To Petr Ptáček: Mám čerstvě v poště pravidla VP 2008 a ty končí článkem č. 16, tak nevím odkud máš informace. O rámu se opravdu v těchto pravidlech nehovoří. Proč je tomu tak, si můžeme říci pouze osobně nebo telefonem 603897674
    Taky se dotazuji na rám ,protože jsem se nikde nedočet ,že je povinej taky se tomu divím.

Komentář

Už mi to bylo vysvětleno s tim rámem ,rám prostě ve VP musí být.

Komentář

Původně odeslal klemic Zobrazit příspěvek
        Dan Krob: doufám, že to nechápete hanlivě veteš - veterán. Na trať RZ se přijíždím koukat, když už jsou všichni pryč. To znamená, že mám radši vetešárnu, než myšárnu
        Na co se tam koukáš, když už jsou všichni pryč?
        http://www.pprklub.estranky.cz/

Komentář

Původně odeslal Hanz gsi Zobrazit příspěvek
          Ufff....
          to se ještě něco napíšeš...
          já měl za celou dobu asi dva nebo tři příspěvky,takže jestli to bude takhle pokračovat,za chvilku jsem v S 2000
          To znamená, že toto fórum bude asi dobré, když je o čem psát.

Komentář

Původně odeslal dan krob Zobrazit příspěvek
            Co si mám představit pod pojmem "více veteše"
            Mimochodem Dane, jak si na tom ty s tvojí veteší. Mam podezření jestli už v ní v garáži nepěstuješ žampiony.

Komentář

Původně odeslal Petr Ptáček Zobrazit příspěvek
              Na co se tam koukáš, když už jsou všichni pryč?
              no.... já myslel, že toz příspěvku není problém pochopit. Na RZ přijíždím až ke konci, když začínají jezdit historici. Nezajímá mne nafouknutý turbo, který si postaví každý IN vatař (samozřejmě ne obecně), rád se kouknu na nabroušenou 1150, kterou ten týpek postavil z těžce získanejch peněz a dělá to ze srdeční lásky k rally. Ale svět je tak nastavenej... Je to tak lepší?

Komentář

722 pořád stojí s porouchaným srdcem. Možná, že pod ní již nějaký ten žampion roste. Tak nějak jsem došel k závěru, že už na to nemám, abych si sednul za volant a snažil se pobavit lidi, eventualně ještě nějaký ten věneček vyhrál. Tak do toho radši kecam jiným.
                dan krob

Komentář

Původně odeslal klemic Zobrazit příspěvek
                  no.... já myslel, že toz příspěvku není problém pochopit. Na RZ přijíždím až ke konci, když začínají jezdit historici. Nezajímá mne nafouknutý turbo, který si postaví každý IN vatař (samozřejmě ne obecně), rád se kouknu na nabroušenou 1150, kterou ten týpek postavil z těžce získanejch peněz a dělá to ze srdeční lásky k rally. Ale svět je tak nastavenej... Je to tak lepší?
                  Přesně je to vidět ve VP,K4 i v RZ CUPU. Do zatáčky přiletí nabroušená N4, dobrzdí, pomalu projede a za zatáčkou otevře klapku a je pryč, jako požitek z pěkného průjezdu pro diváka.

Komentář

Původně odeslal DAVON Zobrazit příspěvek
                    Už mi to bylo vysvětleno s tim rámem ,rám prostě ve VP musí být.

A to je jedině dobře. Ano, vím, že to stojí peníze, ale rám je základ.
                    http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                    Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

O peníze zase tak nešlo,ale jezdíme se serií a na STK by to oficiálně nešlo pokud by nebyl rám šroubovanej a vyndavat to na STK to nemá cenu a dělat na serii S papíry taky ne tak to budem řešit zase po svým.

Komentář

Je rozdíl, jestli budeš na STK prezentovat bezpečnostní, nebo ochraný rám.
                        Naposledy upraveno pejda; 15-12-07, 20:43.

Komentář

A v čem je rozdíl?

Komentář

Péťo,v čem je ten rozdíl???????????????

Komentář

Taky by mne zajímal rozdíl?Je tu vůbec někdo,kdo prošel STK s rámem a nemá k autu sportovní průkaz,ale normální techničák?

Komentář

obávám se že legální cestou asi nikdo.Podle mě není rozdíl mezi bezpečnostním a ochranným rámem.Ale možná se mýlím...
                                Počkáme si na vyjádření PP

Komentář

Working...
                                X