Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Volný pohár v Rallye

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Radouňská Rallye 2012

Vím o tom, proto otálím s článkem
    Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!

Komentář

Tak už to můžeš sepsat.

Výsledky opraveny.

Komentář

Již za týden a kousek se jede další soutěž Volného Poháru - Rallye Humpolec. Aktuální info TADY: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=...vse-pripraveno

Předchozí TZ trochu zapadla, takže základní info TU: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=...klepe-na-dvere
        Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!

Komentář

• Re: Volný pohár v Rallye - Rally Humpolec

Letos tam jedeme poprvé, máte někdo zajímavý tip na technické místo nebo místo, kde je toho hodně vidět? Co jsem koukal do mapy, tak hold Vysočina = moc lesů a já raději pole a jiné otevřené plochy.
          díky

Komentář

1. Dám sem odkaz, jsou tam již i mapy: http://autosportmipell.com/volny-pohar-2012.html a pro PAJK80: já chodím obvykle pří,o do Kletečné (letos je to RZ 2,4,...), ale to je způsobeno tím, že to mám v podstaté "přes kopec". Nicméně i přímo zde je trať solidně namotaná, ale vidět je pouze krátký úsek (zato tu mají v hospodě celkem dobrého Bernarda), od startu až po Kletečnou myslím nic zvláštního neuvidíš, ale pokud si to projedeš dál k cíli, jistě nějaké pěkné místo najdeš. RZ 1,3,... příliš neznám, a podle mapy se mi nezdají nic moc, ale zase tady není tolik těch lesů.. Rozhodně přijeď určitě něco najdeš. Jediné co mně na letošním Humpolci mrzí, že se jedou 4x RZ jedním směrem. Tuším, že předloni to bylo dopoledne jedním směrem a odpoledne opačně, což bylo podle mně lepší i bezpečnější. Přece jenom, když si to párkrát najedeš a pak to jedeš 4x stejně, tak to svádí...
            GO Petter GO

Komentář

Zdravím. Někdo nějaké další typy na Rally Humpolec? Snad to vyjde a vyrazíme s kamerou:-)
              http://www.rallyfans-katovice.wz.cz

Komentář

Na něčem se pracuje Ve středu nebo čtvrtek to bude na světě Tentokrát ne v SMN, ale nějaké info pro diváky bude.

Komentář

Docela dobrý místo na RZ 1,3,.... je v petrovicích,Auta tam jsou vidět dlouho a i docela zajímavý zatáčky. V obci Jiřice je zajímavý nálet do levotočivý zatáčky, taky bych doporučil.

Komentář

Původně odeslal Chorda Zobrazit příspěvek
                    1. Dám sem odkaz, jsou tam již i mapy: http://autosportmipell.com/volny-pohar-2012.html a pro PAJK80: já chodím obvykle pří,o do Kletečné (letos je to RZ 2,4,...), ale to je způsobeno tím, že to mám v podstaté "přes kopec". Nicméně i přímo zde je trať solidně namotaná, ale vidět je pouze krátký úsek (zato tu mají v hospodě celkem dobrého Bernarda), od startu až po Kletečnou myslím nic zvláštního neuvidíš, ale pokud si to projedeš dál k cíli, jistě nějaké pěkné místo najdeš. RZ 1,3,... příliš neznám, a podle mapy se mi nezdají nic moc, ale zase tady není tolik těch lesů.. Rozhodně přijeď určitě něco najdeš. Jediné co mně na letošním Humpolci mrzí, že se jedou 4x RZ jedním směrem. Tuším, že předloni to bylo dopoledne jedním směrem a odpoledne opačně, což bylo podle mně lepší i bezpečnější. Přece jenom, když si to párkrát najedeš a pak to jedeš 4x stejně, tak to svádí...
                    Díky za tip, taky jsem si původně vyhlédl toto místo - tedy spíše ještě místo před Kletečnou, kde jsou se odbočuje vpravo a jsou zde 2křižovatky těsně za sebou. Na příjezdu je les, naproti rybník a ostatní místa jsou nejistá a to ještě vzhledem k okolnostem předchozích dnů budou zakázané zony větší než bylo v předchozích letech. Ale je to jen můj názor.

Komentář

Původně odeslal Chorda Zobrazit příspěvek
                      Díky za tip, taky jsem si původně vyhlédl toto místo - tedy spíše ještě místo před Kletečnou, kde jsou se odbočuje vpravo a jsou zde 2křižovatky těsně za sebou. Na příjezdu je les, naproti rybník a ostatní místa jsou nejistá a to ještě vzhledem k okolnostem předchozích dnů budou zakázané zony větší než bylo v předchozích letech. Ale je to jen můj názor. A pak vypadá zajímavě výjezd z Kletečné ale letos koukám jedou vlevo a to nemusí být tak zajímavé, jako když se jezdilo doprava. Ale díky za reakci a ochotu - třeba se tam někde potkáme :-)

Komentář

A co třeba Želiv?

Komentář

Jo, v Želivi (skutečně je to ta Želiv) vypadá zajímavě to esíčko hned na vjezdu. Ale protože já patrně nebudu motorizován, dám přednost té Kletečné a jejímu okolí.
                          GO Petter GO

Komentář

Nějaké ty informace pro diváku TU: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=...ace-pro-divaky

Komentář

Pouze dopoledne (bohužel), příjemně strávené na Rally Humpolec. První průjezd DM1 Lhotice, krásné průjezdy kolem přírodního ostrůvku s výhledem na esíčko při výjezdu z obce. Druhý průjezd jsme se posunuli o 100m výše nad zmiňované esíčko, nebyl nejmenší důvod přejíždět jinam. Borci katovali, jak kluci ze světa. Krásný sport, eNka s velkým nasazením, všechny polské posádky velmi agresivně, nádherná flotila škodovek.
                              Vypáskováno za 1, pořadatel za 1, diváků dvě desítky, mohlo být více sluníčka. I tak, nebo právě proto, velká spokojenost, asi začnem více jezdit na tú okresní ligu

Komentář

Jako vždy pohodovej podnik. Lidí oprvdu málo, teda aspoň u rybníka před kletečnou a na RZ4 vůbec nikdo na křižovatce za Kletečnou, ale to jsou místa, kam se letos rozumně dostal jen ten kdo to znal. Fotka je z křižovatky za Kletečnou. O veselo se tam postaral starej děda na čtyřkolce, kterej si někde na stromu přečetl, že je zavřeno do 12 hodin a přes zákaz si to vlítnul na rz v protisměru. Naštěstí včas zastaven.

Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1

Komentář

Working...
                                X