Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Böttcher Rally Vyškov 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Böttcher Rally Vyškov 2008

Tak odbila půlnoc a máme zde rok 2008. Oficiální web Autoklubu ČR nám počínaje dnem 28. 11. 2007 představuje podobu „předběžných kalendářů FAS 2008“, na základě kterých již týmy, které berou přípravu na nadcházející sezónu odpovědně, začínají zajišťovat logistickou přípravu nové sezóny. Na základě dotazů několika posádek považuji za potřebné uvést na pravou míru následující dezinformace
    1. Böttcher rally Vyškov byla pořadatelem přihlášena na začátek září. Pořadatel zatím neobdržel od FASu definitivní kalendář roku 2008, ale pokud by se měla rally uskutečnit v přiděleném dubnovém termínu (viz zveřejněný předběžný kalendář FAS), nebude se rozhodně konat v neděli, jak je v kalendáři FAS uvedeno, ale v sobotu (to znamená v termínu 18. – 19. 4. 2008 )
    2. Nejednalo by se o XVI. ročník, jak je v kalendáři FAS mylně uvedeno, ale o XVII. ročník novodobé historie rally.

Re: Böttcher rally Vyškov 2008

no jo jsou v tom letos zmatky..celkove co se tyka Fasu :-(

Komentář

Re: Böttcher Rally Vyškov 2008

Dobrý den pane JanO
      Nevíte jestli se pojede letos Račická. Jen jestli můžete už něco prozradit děkuji.
      http://octateam.blog.cz/

Komentář

Ono zatím není moc co prozrazovat, když nemáme doteď potvrzený ani termín. Pokud se podaří soutěž připravit, existuje i varianta bez Račické.

Komentář

Děkuji za info

Komentář

Původně odeslal JanO Zobrazit příspěvek
            Ono zatím není moc co prozrazovat, když nemáme doteď potvrzený ani termín. Pokud se podaří soutěž připravit, existuje i varianta bez Račické.
            byla by škoda kdyby se račice nejeli.. je to velmi hezka vlozka, to same podivicka.

Komentář

Já samozřejmě souhlasím, ale ne úplně stejný názor mají kvůli dopravním omezením někteří lidé v Pístovicích.
              Kromě toho tudy projíždí (na dnešní dobu až neskutečně mnoho) autobusových spojů IDS, které je problém odklonit, i když jedou skoro prázdné.
              Ale jak jsem už napsal, zatím není nic rozhodnuto.
              Naposledy upraveno pejda; 03-01-08, 10:12.

Komentář

No tak snad to dobře dopadne a Račice se pojedou.

Komentář

Naposledy upravil pejda : 03.01.2008 v 11:12.

Pejdo, blahoslavení chudí duchem...

Komentář

Smazal jsem jen citaci, která je vážně zbytečná, když reaguješ na předcházející příspěvek, ale jestli Ti to vadí, tak jsi mi to mohl říct méně urážlivou formou.

Komentář

Sám dobře víš, že to nebylo poprvé!!!
                      Zatím ještě nad sebou nepotřebuji kontrolora tohoto typu. Rád bych zdůraznil, že moje informace jsou určeny těm, kdo o ně stojí, a zatím nikdo z nich neměl podobné problémy jako Ty. Ale samozřejmě není nutné, abych tady odpovídal, klidně bez toho vydržím.

Komentář

Tak jsem dnes četl,že pojede české sprinty Igor Drotár s Octávií Wrc. Jen tak dál.

Komentář

Původně odeslal vitan + jarča Zobrazit příspěvek
                          Tak jsem dnes četl,že pojede české sprinty Igor Drotár s Octávií Wrc. Jen tak dál.
                          Věřit budu až ho uvidim....
                          http://www.youtube.com/watch?v=Qm5Ew-QtKH8

Komentář

Pokud se pojede Vyskov v avizovanem brzkem terminu, ztrati tim aranzma konciciho leta a nastupujiciho podzimu, coz bylo pro vyskovskou soutez tak specificke. Presne neco mezi Barumem a Trebici mi tam bude zkratka chybet.
                            L3doP5most....ses si jistej???

Komentář

sakrys dalsi tezky soupeř do skupiny :-) no co zase budu tlacit WRC zezadu :-)

Komentář

Working...
                              X