Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Böttcher Rally Vyškov 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Böttcher Rally Vyškov 2008

Původně odeslal JanO Zobrazit příspěvek
    Naposledy upravil pejda : 03.01.2008 v 11:12.

Pejdo, blahoslavení chudí duchem...
    Pane Olejníčku, netuším, co zde proběhlo, pár dní jsem zde nebyl. Rozhodně tu však nikdo nemá potřebu ani chuť upravovat obsah a smysl Vašich příspěvků. A že tu pejda i já občas trpělivě moderujeme fórum a čistíme třeba od zbytečných dlouhých citací, za to nás hned nemusíte hnát na hranici, ne?

Komentář

Poslední příspěvek mi sice není určen, ale nedá mi to, abych se do diskuse nezapojil. Stanisi, možná by stálo za to se zamyslet nad smyslem slova "fórum". Já si pod tímto pojmem rozhodně nepředstavuji zasahování moderátorů do příspěvků jednotlivých uživatelů tak, aby moderátorům jejich náplň vyhovovala. Myslím si, že tu má každý právo se vyjádřit, jak uzná za vhodné, a jakékoliv zásahy ze strany druhé osoby jsou krokem, který nemá s demokracií nic společného. Je mi popravdě zcela jedno, co konkrétně na příspěvcích upravujete, jde tu o princip. Pokud je cílem vašich zásahů pouze upravování citací, na které uživatelé reagují, tak vám opravdu závidím váš volný čas, kterého máte pravděpodobně přebytek, když jej mrháte takovými banalitami. Já říkám na rovinu, že nesnesu, aby mi někdo moje příspěvky jakkoli upravoval a pokud se pod mým příspěvkem někde objeví "upravil pejda" nebo "upravil stanis", tak s tímto fórem končím. Mimochodem, pokud by všechno z vaší strany bylo v pořádku, tak tedy nechápu, proč pejda svůj příspěvek, kterým odpovídal na příspěvek JanaO, smazal...

Komentář

Popravdě nevím,o čem se tady hádáte. Ale co se týká zkracování citací a podobně, to je naprosto běžná praxe snad na všech fórech. Jiné úpravy jsou určitě krom velkých vyjímek nežádoucí, ale tohle je přece trochu něco jiného.Od toho tu ti moderátoři koneckonců jsou.
        roušík

Komentář

Možná by stálo za to, kdyby nám pejda vysvětlil, proč své příspěvky v tomto fóru smazal. Vzhledem k tomu, že tu svým jednáním právě on udělal dusno, zdá se mi jeho následné jednání velice nekorektní.

Komentář

Původně odeslal Jiří Dokulil Zobrazit příspěvek
            Možná by stálo za to, kdyby nám pejda vysvětlil, proč své příspěvky v tomto fóru smazal. Vzhledem k tomu, že tu svým jednáním právě on udělal dusno, zdá se mi jeho následné jednání velice nekorektní.
            Jiří, proč to pejda smazal Ti bude muset odpovědět jen on sám. Předpokládám však, že neměl chuť se tu dohadovat. Nevím, jestli to něčemu pomůže, ale ten jeho příspěvek jsem obnovil.

Původně odeslal Jiří Dokulil Zobrazit příspěvek
            Já si pod tímto pojmem rozhodně nepředstavuji...
            Opravdu nevím, proč v tom pořád hledáš nějaké pozměňování obsahu a významu příspěvků? Opravdu nám jde jen o to, aby to fórum bylo přehledné a nebyly v něm třeba kilometry zbytečných citací. A ta Tvá narážka na náš volný čas - nebýt našeho volného času (který by zcela jistě šel využít smysluplněji), nebylo by žádné eWRC (a ani o čem se hádat )...

Komentář

Máš pravdu
              Karel

Komentář

Stanisi,
                když člověk chce o něčem diskutovat, měl by v prvé řadě vycházet z faktů.
                Takže předně si, prosím, od Pejdy zjisti délku té mojí citace, kterou on považoval za tak ohromně nutné smazat, a můžeš ji potom porovnat třeba s délkou citací v Tvém posledním příspěvku, když vám tak jde o ty "kilometry".
                Ale znovu musím zdůraznit, že pokud jde o moje příspěvky - neexistuje pro mě žádná přijatelná varianta, aby se v nich kdokoli přehraboval a dodatečně je jakkoli upravoval. Pejdu jsem na to již jednou naprosto jasně a srozumitelně upozornil. Vyberte si z toho co chcete, víc se tím nebudu zabývat.

Komentář

Hádáte se o naprosté kraviny. Toto je moderované fórum. Nikdo nezasahuje do obsahu příspěvků, ale moderátoři čas od času smažou dlouhé citace a odpovědi. Je to tak běžné, a je to tak dobře. Stejně tak se občas poupraví odkaz na obrázek a vloží například miniatura. Pokud by tomu tak nebylo, byl by tu opravdu chaos. Práci moderátorů si mnozí ani neuvedomujete, protože není vidět.

Obviňovat někoho z pozměňování příspěvků a motat do toho demokracii je trochu silná káva a věřím, že autor ví, že přestřelil.
                  MravenecZ

Komentář

Autor už bude mlčet, protože pro něj diskuse na fóru eWRC začíná být silně depresivní záležitostí. Názor nechť si udělá každý sám. Já jen říkám, že je mi silně nepříjemné, když někdo do mých příspěvků JAKKOLI zasahuje. Doufal jsem, že tu vystupujeme každý za sebe...

Komentář

Původně odeslal Con Zobrazit příspěvek
                      sakrys dalsi tezky soupeř do skupiny :-) no co zase budu tlacit WRC zezadu :-)
                      No tipuju že to zas tak horký soupeř nebude. V maďarsku nic zvláštního na to že jede wrc, tam po těch rovinách. A když se přičte to že to tu nezná.

Komentář

To nevim ja si jedu sve.. skarpa neskarpa :-) jak rika Roman marek kdyz jsem snim jezdil.. vzdy je dulezité soupeře tlacit ze zadu.. to že je mezi nama 5 minut nic neřeší :-) Hlavně ho udržet pod stálým tlakem :-)

Komentář

4Con: Marek má svatou pravdu!
                          ... a přeci se točí!

Komentář

Původně odeslal Dag Zobrazit příspěvek
                            No tipuju že to zas tak horký soupeř nebude. V maďarsku nic zvláštního na to že jede wrc, tam po těch rovinách. A když se přičte to že to tu nezná.
                            Igor Drotár v Maďarsku a s WRC?Pokud vím za poslední dva roky jel v Maďarsku vždy pouze na Mikulášské rally(ukončení sezóny) a to s produkčními Mišáky.S WRC jezdíl v roce 2007 jejich slovenský mistrák a tuším že víc ne.
                            Jo a ty rovinky jsi vzal kde?Když pominu Szombathely,které asi myslíš tak tam nejsou o moc více rovinaté tratě jak u nás jen rozdíl je povrch.Maďarsko na podívání doporučuji(i když letošní kalendář totálně po......) a pak uvidíš roviny.Jestli myslíš asfalt tak to pardon-to ovšem nejsou rovinky ale letiště:-D
                            http://czechrallyeweb.net/ & www.A**oS***t.cz

Komentář

Ahoj lidi
                              Je tu nějak mrtvo.to nemá nikdo žádné novinky.
                              http://octateam.blog.cz/

Komentář

Původně odeslal krb Zobrazit příspěvek
                                Igor Drotár v Maďarsku a s WRC?Pokud vím za poslední dva roky jel v Maďarsku vždy pouze na Mikulášské rally(ukončení sezóny) a to s produkčními Mišáky.S WRC jezdíl v roce 2007 jejich slovenský mistrák a tuším že víc ne.
                                Jo a ty rovinky jsi vzal kde?Když pominu Szombathely,které asi myslíš tak tam nejsou o moc více rovinaté tratě jak u nás jen rozdíl je povrch.Maďarsko na podívání doporučuji(i když letošní kalendář totálně po......) a pak uvidíš roviny.Jestli myslíš asfalt tak to pardon-to ovšem nejsou rovinky ale letiště:-D
                                Sorry mělo tam bejt na Slovensku. Mám ten názor že na Slovensku jsou ještě rovinatěši RZ než u nás. Jo a s tim Maďarskem je to fakt tam se snad 80% asfaltu jede po dvouproudovkách ... a pak ty havárky to je hrůza. Co se týče šotoliny tak možná Veszprem mi příde zajímavý

Komentář

Working...
                                X