Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Böttcher Rally Vyškov 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Böttcher Rally Vyškov 2008

Duo z vedení vyškovské soutěže asi podlehlo depresi totálně. Naposledy napsali, že je diskuse na ewrc silně depresivní záležitost,tak se asi sbírají dohromady.Škoda,meli informace o soutěži nejlepší.

Komentář

No jo.. je klid pred bouří.. však ono to vypukne... je to otazka dnu max týdnů. ale už se těším...

Komentář

Takze 70 dnu do startu.. rovných 10 týdnu do touchdown. Dnes jedu po zime projet zavodni auto.. uz se to nedaaaaaaa jeste ze je aspon " teplo"

Komentář

Spuštěny nové oficiální stránky Hanáckého rally klubu s prvními informacemi o Böttcher rally: http://www.rallyvyskov.cz/

Komentář

To už je jisté,že se v Račicích nepojede?

Komentář

Ahoj lidi
              To bych chtěl vědět kolik tech kreténů z Pístovic pojede těmi autobusy co se nemohli přesunout.
              Je to škoda ,ale byla by tu možnost ¨Pístovice vynechat a jezdit rally zase z Nemojan(Lulče).
              Tak snad příští rok??????????????
              http://octateam.blog.cz/

Komentář

Vynechání Pístovic by řešilo jen jeden problém a to dopravní omezení v Pístovicích. Autobusům by se RZ nevyhnula ani ve verzi z Nemojan či Lulče.

Komentář

Můžete prozradit co se pojede za RZ ,když už mi to nepojede kolem domu.
                  Ať si můžeme vybrat místo.Jen jestli ještě není brzo něco prozradit aby to neuškodilo.
                  http://octateam.blog.cz/

Komentář

A kampak se lidi v sobotu musí těmi autobusy dostat?

Komentář

je to skoda :-( jedna z nejkrasnejsich RZ... doufam ze se aspon podari vybrat spise technicke Rz nez rychle.. ale je ot jen prani..uvidime co vyberou.. aleaspon bude zmena a bude vyhoda ze nikdo nebude moci pouzit stary rozpis.

Komentář

Původně odeslal Michalin STR8 Zobrazit příspěvek
                        To nevím. Asi to bude pro mnohé obyvatele jiných obcí neuvěřitelné, ale na trase Račice - Pístovice (a v opačném směru) jede v sobotu mezi devátou a sedmnáctou hodinou 8 autobusových spojů.

Komentář

Původně odeslal Con Zobrazit příspěvek
                          ... aleaspon bude zmena a bude vyhoda ze nikdo nebude moci pouzit stary rozpis.
                          No, ono těch úplně nových RZ zase tak moc nebude...

Komentář

Myslím, že jelikož rally je závislá na toleranci "postižených" obcí, tak nějaké nadávání na kretény, co někam musí jet, rozhodně není na místě.

Komentář

Původně odeslal Michalin STR8 Zobrazit příspěvek
                              Možná ráno pro noviny, možná odpoledne do hospody nebo babky pro rohlíky. Kdo ví, ale když to prostě přesunout nemůžou, tak to asi bude fááákt důležitý...

Je to škoda, na téhle RZ bývalo na co koukat a i pro jezdce asi byla zajímavá.

Komentář

Pro pana Olejníčka:
                                Přestože mám letos v plánu úplně jiný program než loni (kdy jsem dával všechny podniky "prostředního" mistrovství), Vyškov ani letos nevynechám. Tahle soutěž mě prostě baví, dají se tam vždy najít skvělá divácká místa. Mimochodem: dám do placu jednu bezvýznamnou historku:

Před ročníkem 2007 opět probíhala živá diskuze o dobrých místech ke sledování, mimo jiné k vážanské RZ.... Možná si vzpomínáte, jak byly loni pole rozbahněný kvůli dlohotrvajícím dešťům.... sám jsem tedy všem doporučil příjezd po polní cestě asi 1km za zouvalkou, kterou jsem úspěšně použil v roce 2006...... jist si svým tipem, použil jsem tu cestu i já.... ovšem, v naplaveném blátě to nebylo to pravé a skončilo to tím, že jsem potupně uvízl 20 metrů od mlíka....... na první průjezd jsem se proto vydal do vesnice sehnat traktor..... naštěstí se povedlo a během přestávky mě statný jezeďák opravdu vytáhl na "suchou zem"

Pro Jirku D: Jak to vypadá s účastí našich jižních sousedů? Konkrétně Tazreitera? Loni jel skvěle...

pěkný večer všem....

ještě přidám jednu fotku z loňska, na kterou jsem fakt pyšnej: http://www.rally-mania.cz/fotogaleri...40b896943a.jpg
                                Naposledy upraveno chryby; 10-02-08, 18:55.

Komentář

Working...
                                X