Po celém světě se mezi závodníky začíná ve velkém šířit nový model Subaru Impreza STI 2008. První vozy do České republiky přivezl již před časem Subaru Sport Service AČR, premiéru na závodní trati si vůz odbude na Valašské rally. Řidičem modrého speciálu bude jeho nový majitel, který se na domácí trati představí v roli předjezdce.
jsem rád, že tyto vymoženost dorazily už i k nám, na Valachy
Nová impreza bude ve správných rukách, bravo, už se těším, ale myslím, že se to událo hrozně rychlo, s jezdcem jsem se bavil před 10 dny a ještě nevěděl s čím pojede, alternativa byla i jako předjezdec
Že je ve Zlínském kraji rally nějak moc - to je ale hloupý názor!! To je jako proč se jezdí okruhy jenom v Brně a Mostě. Který jiný region je mekkou rallyesportu než Valašsko a Zlínsko. Rallye tu má tradici. Tratě tu taky jsou a rally si již mezi sebou nevykrádají. Ještě přece tu něco chybí - místo rakouského janneru pravou zimní soutěž velkého mistráku za tuhých únorových hromničných mrazů ala slavná Valašská zima.
Asi tak nějak!!Může být kolik chce různých tratí v ČR ale tady na Valašsku to má svou tradicí a už nám dost do těchto závodních seriálu drbou tak si myslím, že by se už tam,, na hoře " mohli uklidnit ikdyž toje dost naivní věc.
Je mi jasné,že někteří by nejradší chtěli mít trasy okolo svých měst... ale bohužel tradice je tradice Díky Bohu amůžeme jen doufat, že se to uchytí třeba okolo vaších měst..
A prosím jedince co nazančují ,že by rádi řešili politiku.. aspoň toto forum ušetřte od těch bláboů čeho je ČR momentálně plná
Jsem překvapen,že na Valašce uvidíme (ťukám na dřevo a nechci to zakřiknout) novou Imprezu!Pravda, design je jednoduchý, zasloužilo by si to agresivnější válečné barvy a samotné auto? Líbí se mi byť mi to připomíná "podvraťáka" Forda Fokuse 04 + Citroen Xsaru.......
Jsem překvapen,že na Valašce uvidíme (ťukám na dřevo a nechci to zakřiknout) novou Imprezu!Pravda, design je jednoduchý, zasloužilo by si to agresivnější válečné barvy a samotné auto? Líbí se mi byť mi to připomíná "podvraťáka" Forda Fokuse 04 + Citroen Xsaru.......
No nevím sice jak si nato přišel, ale pokuď se povede aby se tam ukázala, myslím, že to bude něco úžasného vidět ji v akci... Ikdyž já osobně jsem zastánce jinčí verze tato nová mi příjde tak trochu ,,roztomilá" ale myslím,že by se neměla vůbec podceňovat ... jako každe auto od subaru ikdyž
Komentář