Po uvedení diváckého místa "skoku" na RZ Trúba v programu VR jsem přidal novou fotogalerii "Skok na RZ Trúba" a tím by chtěl napravit absenci tohoto místa ve fotogalerii RZ Trúba.
Já bych to na nějaké velké skákání neviděl,ta nájezdová rychlost tam nijak závratná nebude,ostatně to taky není místo kde by se měla rozhodovat soutěž.
To bude,hlavně když bude takové počasí jako je teď,nějak té předpovědi o oteplení moc nevěřím.Oni to snad hadají z křišťálové koule nebo podle rosničky.
Myslím, že bude hodně rozhodovat RZ Lhota, hlavně večerní
osobne si myslim ze nove rz jsou docela pekne ale nenahradi ty co se vynechali trojak treba. jinak skodaze se lhota nejedepo staru vrchem pres hajdusky kolem lipy paradi sjezd s kopce za busema avracak na silnic 2 tridy ted kolem toho jen projedou tahlou zatackou :-(!skoda pamatuju tam krestu jeste na kitove octavii parada jinak lhota je fajn asi pujdu bud nad finis 2 krasne vracecky tahle nebo jak se odbocuje do jednosmerky v ktere mamchatu dobre misto ale vecer osilni auta nebude videt amalo mista tam je tak pro 100 lidi ostatni neuvidi dobre! vse nej jezdcum a hlavne bokem at jezdi vseci go tlustak kresta brezik
Já bych to na nějaké velké skákání neviděl,ta nájezdová rychlost tam nijak závratná nebude,ostatně to taky není místo kde by se měla rozhodovat soutěž.
Tak počasí by mělo být od čtvrtka v pohodě...o víkendu až 15 stupňů....O Odložilíkovi a Hozákovi jsem také něco zaslechl...ale fakt nevím co je na tom pravdy...
Komentář