Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Valašská Rally 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Valašská Rally 2008

Stanis, díky moc, bohužel já potřebuju ten obrázek Štajfovy imprezy co byl součástí loga. No v nejhoším srovnám to logo z nějaký fotky kde je našikmo

Komentář

Štajfova Impreza? Teď vůbec netuším, co myslíš. Na Valašce byla na plakátech, programu apod. prezentována Tlusťákova C2, ne Štajf...

Komentář

Ha, problém nouzově vyřešen. Myslel sem tohle logo http://www.rally.loslamos.cz/logo.jpg .
        Díkes za ochotu pomoci

Komentář

Hele ted na to tak koukám, tohle logo mám prázdné doma :-) ale nefachá mi scanner

Komentář

Původně odeslal KirK Zobrazit příspěvek
            zdárec, mám prosbu. Dělám skin do RBR a sháním logo valašky co bylo na kapotě, nemáte někdo použitelné foto ?
            ze nenapises, mam ho celkem ve velkem, ale nelibilo se mi, tak sem ho na skinech nepouzil
            poslu ti ho na emajla
            Naposledy upraveno Vyshi; 18-04-08, 15:57.
            Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

ještě je brzy, nebo se již dozvím, proč puntu JM nešel benzín...

Komentář

Z důvodů nedostatku volného času a hledání vhodného editoru fotografií (kvůli úpravě velikosti fotografií do webu,doteď jsem se žádným editorem nepracoval)a následně jeho seznámení si Vás dovoluji pozvat na můj web s tématikou a fotogalerií letošní Valašské Rally.Sice pozdě, ale přece jenom........

Komentář

Working...
                X