Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Cebia Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Cebia Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008

Dovolte mi, abych Vás i já jménem Rallye Klubu Pelhřimov popřál v novém roce spoustu krásných a nezapomenutelných sportovních zážitků. Aby těchto zážitků bylo co nejvíce, chtěl bych Vás, za celý realizační team pozvat na "V.CEBIA Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008". Samotný závod se pojede v sobotu 2.8. 2008, ale již v pátek 1. 8. 2008 proběhne na pelhřimovském náměstí slavnostní představení všech startujících posádek. Podrobnější informace, Vám postupně představíme a přineseme na našich webových stránkách, které již spousta našich příznivců dobře zná. Pro ty, kteří je neznají a rovněž holdují soutěžím rychlých kol a zvláště pak tou naší, pelhřimovskou, uvádím adresu:

Ahoj Riki
    Hezký den přeje Riki

Re: V.Cebia Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008

Jako domorodec se už nemůžu dočkat. Tratě plánujete stejné, nebo se chystají nějaké novinky? Například Křemešnická rz by se dala protáhnout z vyskytné ještě do branišova a stříteže pod Křem. kde by mohl být cíl nebo start u příjezdu na hlavní silnici na jihlavu Loc: 49°26'37.234"N, 15°18'45.233"E . To jen takový návrh :-)
    Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1

Komentář

Re: V.Cebia Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008

Ahoj hafierore, určitě nějáké změny v tratích budou! Je to dáno hlavně omezeným počtem km na RZ, při přechodu z MR - dvoudenní, na MR S (sprintrally) tedy jednodenní! Vše je v současné době ve stádiu příprav - tvárné. Uvažujeme o tom, že se letos (dlouhý) Křemešník vůbec nepojede! Naopak chceme zachovat loňský skok u lomu Těchobuz! No a Nová Cerekev by měla zůstat již kvůli pomníčku a úctě k Tomáši Vojtěchovi!
      Hezký den přeje Riki

Komentář

Re: Cebia Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 2008

Tak to já bych zase hned skoky za křemešník vyměnil. Ty skoky jsou atraktivní tak leda na záběrech videa, ale na živo ne. Vzhledem k tomu, že je to tak hroznej nakopávák, tak ten kdo tam nechce něco urazit, tak tam málem zastaví a kdo se rozvášní, tak tam určitě něco nechá. Navíc to bude velká vzdálenost na přejezd, který nevadil loni, když se jel v pátek Pacov a v sobotu Pelhřimov. Křemešníku bude rozhodně škoda a to se tu určitě shodne více lidí.
        Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1

Komentář

Na tom skoku to do skoku fakt pustí jen blb.
          Myslím že největší skokani nedojeli ani do 2 km vzdáleného cíle. Nebo se mýlím?
          Taky bych se spíš přimlouval za ten Křemešník. Tam je to víc technické.

Komentář

Ahoj hafierore a mcatchu. Určitě máte pravdu v tom, že Křemešník je daleko techničtější, delší, zajímavější pro diváky, než skok v lomu Těchobuz. Jistě je nám známo, že se prodlouží přejezdy. Těch důvodů, které nás k tomu vedou je daleko víc a jsou daleko složitější! To ale není povídání na toto fórum. Pokud jste někde z okolí Pelhřimova a měli by jste zájem o konkrétnější spolupráci (jako člen realizačního kolektivu) NENÍ problém. Kontakt je na našem webu.
            Hezký den přeje Riki

Komentář

Já jsem teda jen divák, ale podle mě by Křemešníku bylo taky škoda...

Komentář

Já jsme také jenom divák a o tom, co stojí za úsilí uspořádat rallye, vůbec nemám představu. Ale je mě jasné že peníze tu hrají velikou roli a proto letos radši něco oželím, než aby se rallye nejela vůbec.

To Mirek-607: Nejdelší skok udělala Fabie Tdi s číslem 47 a urazil při něm tlumič. Pak to tuším odskákala ještě Lada.

Komentář

hafieror: Asi malá chybka v adresátovi, já se na skoky neptal

Komentář

Původně odeslal hafieror Zobrazit příspěvek
                    ...pak to tuším odskákala ještě Lada...
                    Ne ne Lada to nebyla, bylo to BMW Štaubera. Můžete to zkouknout http://rallynet.blog.cz/0712/rally-pelhrimov, je to hned na začátku videa.
                    Naposledy upraveno Romus; 08-01-08, 14:47.
                    RoAd Rallye Team

Komentář

To Mirek-607: huuupppsss :-)

Komentář

Njn u BMW to odnesl tlumič který se ohnul, a taky nápravnice.

to mcatch: V případě BMW to bylo spíš neodhadnutí skutečnosti než blbost.
                        Do cíle auto dojelo i když s defektem, ale po konzultaci s mechaniky jsme v servisu usoudili že se nemá cenu trápit dál s ohnutým tlumičem.

p.s. I když jsem byl se skoky spokojen, také bych preferoval Křemešník, opravdu pěkná náročná rychlostka.

Komentář

Křemešníkje opravdu pěkná RZ.
                          http://www.pprklub.estranky.cz/

Komentář

Já myslím že je jedno jesi se Křemešník pojede nebo ne. Pelhřímov má na rozdíl od některých jiných sprintů výhodu v tom že má z čeho vybírat, takže je to dobré.

Komentář

Ten Brisk rs 01 wrc to bylo dělo,jen škoda že nejelo víckrát

Komentář

Working...
                              X