mě by spíš zajímalo, jestli se pojede v pátek večerní RZ ve ***censored*** a jestli se nejtěžší RZ celé souteže ***censored*** pojede jak přepředloni nebo obráceně
vlastně teď se nejsem jistej, jestli tou nejtěžší je ***censored*** nebo ***censored***, ale samozřejmě myslím tu na počet kilometrů delší
Někde sem četl a je to zaručená zpráva, že by měl jet aj Mundl Baumschlager. Dojednávají se poslední drobnosti (můj tajný favorit na první flek ve ***censored***).
Někde sem četl a je to zaručená zpráva, že by měl jet aj Mundl Baumschlager. Dojednávají se poslední drobnosti (můj tajný favorit na první flek ve ***censored***).
A prý s WRCem!!!:
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Info od papalášú z IRC: autobusák sa pojede asi pětkrát až k Interšpáru, gde bude postavený o moc větší hépanec než ve Slušovicách , palasekmi bude šoférovat novú Fábiju S3000, kerá je eště lepší než Audi A3 WRC a s Kalimérem sa na Kanadě sežereme jak koně . To su sám zvědavý, kam až toto povede. Možná aj do teho mistrovství světa . Enom dúfám, že nám Mira nezakáže to zkúšaní aut v týdňu před ***censored*** rally
Zapomněli jste na můj Fiat Punto S22000 :-D (viz někde pod článkem) S ním pojede nový tým ve složení Karel Loprais, Vladimir Čagin, kteří přeci jen s podobnými motory mají víc zkušeností a pohon všech kol jim také není cizí :-)
Ze zákulisí můžu prozradit, že vůz byl kvůli objemnějšímu motoru značky Kamaz upraven. Motor je nově uložen nad druhou, třetí a čtvrtou zadní nápravou, ale víc radši prozrazovat nebudu...
Možná je ještě brzo, ale kdyby měl někdo volné místo v autě a jel na ***censored*** z Otrokovic, tož by som sa svézl. Nabídky přijímám až do 20 srpna 2008 a poté si vyberu tu najlepší káru.
Možná je ještě brzo, ale kdyby měl někdo volné místo v autě a jel na ***censored*** z Otrokovic, tož by som sa svézl. Nabídky přijímám až do 20 srpna 2008 a poté si vyberu tu najlepší káru.
Horste tak to Tě vezmu z Napálska,ale vezmem to přes Svijany at se trochu projedem a zmatlame
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář