Tak zanedlouho začíná - podle ZU se hodně změnila trať
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rallysprint Prachatice
Collapse
X
-
-
Re: Rallysprint Prachatice
JE to smutné, ale letos prý budeme bez oblíbeného skoku:-(
Komentář
-
bohužel muselo dojít ke změně trati jelikož právě kolem skoku půjde objížka z důvodu opravy silnice. Jinak už RZ byly moc známý a je dobře že budou nové tratě. On Rebby určo postavil zase něco supr. Docela se těším. Tak 16.8
Komentář
-
kdo zase přiděloval startovní čísla tak blbě . Hned první sloupec je s.č. to mi nikdo nemůže upřít a přitom je psáno Seznam přihlášených posádek jak tomu mám rozumět ,kde udělali soudruzi v Prachaticích chybu a fas to schválil ? Třeba 55 Peták , Odložilík 90 , Vladimír Bergr jede za neznámým Michala Kramla atd,
Komentář
-
Původně odeslal internet kavárna Zobrazit příspěvekkdo zase přiděloval startovní čísla tak blbě . Hned první sloupec je s.č. to mi nikdo nemůže upřít a přitom je psáno Seznam přihlášených posádek jak tomu mám rozumět ,kde udělali soudruzi v Prachaticích chybu a fas to schválil ? Třeba 55 Peták , Odložilík 90 , Vladimír Bergr jede za neznámým Michala Kramla atd,
Komentář
-
Původně odeslal John206WRC Zobrazit příspěvekTo je seznam přihlášených a ne startovní listina
a jeste neni navic uzaverka prihlasek..:-))))
Komentář
-
Původně odeslal gonzo Zobrazit příspěvekV přihláškách mě zaujal 3X P 206 S 1600 .Vlček má jen dvě nebo se mýlím? A nebo Kundrát má svoji?
Komentář
Komentář