hosi, to je diskuze tohleto.... tady se toho clovek dozvi a o Prazskym Rallysprintu predevsim.... poslednich 10 prispevku naprosto o nicem, tlachat o Emilovi muzete primo v jeho vlakne...
Dnes se na webu objevily první informace o Pražském rallysprintu. Pojede se na i na stadioně, lístky se budou slosovávat a můžete vyhrát Imprezu...Cena 255 Kč za dva dny za vstup k sezení. Vstupenka je na číslo sedačky. Přijde vám to moc za takovou to akci, případně kolik by jste si představovali za to platit? Přijde vám, že takovéto speciálky k rally show patří?
cena je podle mě ok .............platí se i jinde a víc .....je to rozloučení a ne závod ...takové poděkování ..proč ne ....a hlavně to mám asi 20minut z domu .
Spíš mi nepřijde šťastný čas 16 hodin v pátek odpoledne. To je pro většinu lidí (tím nemyslím pravidelné diváky rally) příliš brzo. Chápu, že je potřeba po skončení speciálky pořádně zapařit, ale pokud taková akce má přilákat hodně rally jinak nepoznamenaných lidí, tak by měla začínat později.
Cena 255 Kč za dva dny za vstup k sezení. Vstupenka je na číslo sedačky.
To znamená, že na stadionu pouze sezení? Divák, který by chtěl fotit má tedy smolíka? Předpokládám, že tahle výše vstupného platí i pro ty, kteří absolvují jen Radotín a strahovský okruh. Osobně jsem s výší smířen, chápu, že uspořádání takové legrace něco stojí.
Komentář