Prosim vas, jak v te kose vydrzite sedet? To abyste si vzali cutoru slivovice a doufali, ze neprimrznete, jinak si tu paradu na sedackach moc nevychutnate! Jeste nikdy jsem nevidel nikoho v prosinci na Strahove sedet (teda s vyjimkou Starosty loni, ale to mu nebudu furt pripominat ).
Já se letos do Prahy těšil a chystal, protože tento sprint mi nikdy nevyšlo navštívit a letos původně avizovaný termín 29. 11. byl naprosto super - ráno na sprint a večer na freestyle motocross - ideálně strávený den.
Takže díky přesunu termínu rallysprintu z toho zase nic nebude, abych jel do Prahy přes půl republiky 2x za týden, to nehrozí, to už by vlezlo do peněz opravdu hodně. A k tomu dalších 250,- za jeden lístek (vlastně 500,- ještě za mou drahou polovičku) abych mrznul vsedě na sedačce, díky nechci, i když chápu, že se náklady nějak musí zaplatit. Otázka druhá je, jestli má cenu si vůbec takové náklady dělat, ale to se dozvíme až tahle superspeciálka (jestli se to dá tak pojmenovat) bude za námi. Můj názor je, že to rozhodně větší show než městská RZ na autobusáku ve Zlíně nebude, už kvůli posádkám, které přijely do Zlína...
Pokud se spletu, budu jen rád a rád si udělám výlet příští rok.
Prosim vas, jak v te kose vydrzite sedet? To abyste si vzali cutoru slivovice a doufali, ze neprimrznete, jinak si tu paradu na sedackach moc nevychutnate! Jeste nikdy jsem nevidel nikoho v prosinci na Strahove sedet (teda s vyjimkou Starosty loni, ale to mu nebudu furt pripominat ).
Pravda ... tenhle rok to myslim nevymysleli moc dobře ...
Tak já taky jednu. Podle toho co vím by WRC mělo být na startu víc než loni a s jedním z nich jedno milé překvapení. O start také usiluje jeden i v rally ostřílený okruhář.
Komentář