co kdybychom se pokusili sestavit pomyslny kalendar akci amateru (pokud teda uz nekde sestaveny neni, o cemz teda nevim)...
staci,kdyz kazdy,kdo o nejake akci vi, hodi termin, misto, struc.charakteristiku (pokud vi neco blizsiho), prip. odkaz nebo kontakt.
OK:
Volný pohár ČR 2002 pro třídy A1,A2,A3,A4,H
-------------------------------------------
11.-12. 5. 2002 Rally Hořovice II.
ředitel Alois Janků
kontakt 0316/510138, 0607/779923
1.-2.6.2002 Rallye Posázaví V. Havlíčkův Brod
ředitel Zdeněk Secký
kontakt 0451/422197, 0603/276283
je to docela dobrý téma ,samozřejmě pro toho koho nezajmají jenom WRC-ka.(mě taky samo. zajmají)No a amatéry tedy jezdim jako spolujezdec se Š130RS.je to dobrý "maso".jinak hořovice jedem a o ostatních akcích budou hovořit naše peněženky(jako¨správným amatérům ha ha...)ba ne,tak strašný to zas nebude.prostě sháníme každou korunku.pozor,mělo by se něco jet týden před blovicema na "korábu"(rz na RŠM)+jedna rz.no ale neni to nicim podložený,takže až budu vědět něco víc hned to sem našiju.jinak bych byl rád kdyby se toto téma udrželo.bylo už jedno u konkurenčních stránek -no ale tam je pořád mrtvo.
quote:
OK:
Volný pohár ČR 2002 pro třídy A1,A2,A3,A4,H
-------------------------------------------
11.-12. 5. 2002 Rally Hořovice II.
ředitel Alois Janků
kontakt 0316/510138, 0607/779923
1.-2.6.2002 Rallye Posázaví V. Havlíčkův Brod
ředitel Zdeněk Secký
kontakt 0451/422197, 0603/276283
Když jsem sem tohle téma zadával tak jsem myslel že se neozve vůbec nikdo.Jak vidim tak je se vás ozvalo pár ozvalo.Ja dělám mechanika kámošovi,on jezdí s Felicií 1.6.Dřív jezdil pod názvem atosport mj team.Ted budeme mít název Autosport team 2002.Možná jste nás viděli napřiklad v Pacově,tam šel třikrát přes střechu.JInak jel skoro všechny amatérský závody.Letos jedem určitě do Hořovic,do Havlíčkova brodu a do Vlašimi.Nevíte někdo nějaký stránky kde bych našel fotky z těchto soutěží?
Já taky jezdim amatéry a můžu potvrdit,že je to opravdu paráda.Za vcelku přijatelné peníze hodně zábavy.Samozřejmě mi taky lákají klasické soutěže ale náklady na ně jsou nesrovnatelné s náklady na amatéry.další věc je bezpečnost tohoto sortu,je to spíš věc soutěžících jak si auto připraví.Letos už jsou předepsaný ochraný rámy což se mi zdá jako krok kupředu.Zajímalo by mě co si myslíte o budoucnosti těhto soutěží.Všem vřele doporučuju si zkusit.
Budoucnost tyto soutěže určitě mají ( viz. letošní Volný Pohár), hlavně nesmí přijít nějaký malér (bezpečnost). Bude také záležet jak se k tomu postavi FAS, protože chtě nechtě jim tady unikají finance.
Mě to dost láká si to vyzkoušet,už taky podnikám kroky.Ale mám tu pár dotazů,možná budu vypadat jako blbec,ale jak se říká líná huba holý neštěstí.Jak to na takových to závodů chodí??Stejně jako při klasických?A co vybavení posádek,jen ochraná přilba??Samozřejmě nemusím k tomu mít licenci že?Ani licenci soutěžícího??Byl bych vděčný kdyby jste mi mohli nastínit nějaké podrobnosti.Díky
Až dnes jsem zjistil, že se 16.2.2002 (zítra) jede amatérská soutěž ve Kdyni na Domažlicku. Seznamovací jízdy od 9:00 hod a od 12:00 a od 14:00 jsou dvě ostré závodní RZ. Výsledky budou oznámeny v 16:30. Bohužel to vypadá, že bude sucho v lepším případě mokro. Ale mohlo by sněžit a Koráb není zas tak nízko takže možná.
Omlouvám se, ale dřív jsem se o tom opravdu nedozvěděl.
Komentář