Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Admiral Rally Vyškov 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Admiral Rally Vyškov 2009

V přiděleném termínu 5. – 6. června není možné Böttcher rally uspořádat.
    Pořadatelé proto zaslali na FAS AČR žádost o přesun rally na 19. – 20. června. Žádost byla vyřízena takto: http://www.rallyvyskov.cz/rallyvysko...na_terminu.pdf
    Tipne si někdo, co bude dál?

Re: Böttcher rally Vyškov 2009

Že byl FAS tak vstřícný mě nepřekvapuje. Nicméně jako místní jsem nezaslechl nic o příčině, proč nejde realizovat ten původní termín. Můžeš objasnit?
    Osobně se mi nový termín moc nelíbí, protože v Brně jsou cesťáky a ve Vsetíně KW Berg a do toho ještě tohle.
    A tipovací verze?
    a) nakonec to vyškov zvládne v původním termínu
    b) požádá se o úplně jiný termín
    c) letos se Böttcher zruší

Komentář

Haná Tour 2009, František Josef a Ivanovice (100let), volby evropských poslanců...

Komentář

Tak jediný problém je asi ta Haná Tour, pokud se někde křižuje s tratí. To by stačilo něco Usnulovi zavčasu zlomit, a mají po ftákách.

Komentář

Tak nezbývá nic, než aby někdo ustoupil , ale kdo . FAS ? Tam to asi nehrozí a všichni víme proč...
          Karel

Komentář

Původně odeslal Foly Zobrazit příspěvek
            Tak jediný problém je asi ta Haná Tour, pokud se někde křižuje s tratí. To by stačilo něco Usnulovi zavčasu zlomit, a mají po ftákách.
            Nejen trať, cyklisté mají stejné centrum na radnici, používají stejná parkoviště a v tomto termínu to mají každoročně. Nevím proč, ale nějak neuznávají autoritu FASu

Komentář

No jo, kolečkáři, ty smraďochy nikdy neměli rádi. Jinak je potěšitelné, že vyškovští mají plnou důvěru FASu, to je příjemné zjištění poté, co je loni sepsuli. A taky ten olympijskej znak na dopisu z Prahy vypadá nádherně. Že by se rallye stala olympijským sportem? Až bude praha pořádat Olympiádu, mohlo by se jet na Spartakiádním stadionu, kterej by se tak stal Olympijským. Třeba.
              PS: Smajlíky nedávám, bo mi z toho není do smíchu.
              ... a přeci se točí!

Komentář

Osobně si myslím, že termín 6. 6. je skutečně jednou z nejhorších variant, a to nejen kvůli cyklistům či Ivanovicím, ale hlavně kvůli evropským volbám. Soutěž v tomto termínu je z tohoto pohledu prakticky nezorganizovatelná (bez dědin se neobejdeme). Věcí dosti nepříjemnou je rovněž křížení s rakouským mistrákem v Judenburgu, což by znamenalo nemožnost spolupráce s Eddym Schlagerem.

V případě termínu 20. 6. by odpadly všechny zmíněné potíže a navíc by byl prostor na jednání o zahraničních překvapeních, která jsou už rozjednaná. Nějak se mi ale nechce věřit, že by FAS uměl tyto "maličkosti" vzít na vědomí.

Komentář

6.6.? Volby, takže nejedu. Loni mi tahle akce překazila Wurthku a letos Vyškov.
                  To snad není možné.
                  NO INJECTOR, NO ABS, NO COMPUTER, NO PROBLEM

Komentář

Kdo vlastně určuje termíny závodů v rally?Zřejmě Fas?A co tak posunout termín víc do jara např. v květnu? To se asi nebude líbit zeleným, když se fauna v té době množí...Proč se změnou termínu vyhovělo Kopné (nic proti ní!)a Vyškovu vstříc nevyšli?Sakra to je otázek, ale mne ten termín také moc nevoní....

Komentář

Jo mimochodem Kopná , Horácká a Krkonoše nejsou taky rozdělené podnikem MMČR. a JAK TO DOPADNE ANI NECHCI POMYSLET.
                      http://octateam.blog.cz/

Komentář

Původně odeslal irik83 Zobrazit příspěvek
                        6.6.? Volby, takže nejedu. Loni mi tahle akce překazila Wurthku a letos Vyškov.
                        To snad není možné.
                        A to se nevědělo dřív,že budou ty pos.. volby?Jinak těch termínů zrovna volnejch moc není.Týden před Šumavou 11.4. a okolo Krumlova 16.5. nebo 30.5.,tento termín se mě osobně jeví jako nejschůdnější.

Komentář

Vyškov je součástí MČR historiků, kterýkoli z těchto termínů by pro ně znamenal, že by se za 14 dnů ani nepodívali domů...

Komentář

Uznávám, že souběh termínů závodu cyklistů pokud využívají stejné zázemí a evropské volby může být velký problém. Ve Vyškově (pokud nepočítám rok ve VVP) se mi každoročně líbilo, a bylo by škoda o tuhle soutěž přijít. Držím pořadatelům palce.
                            MravenecZ

Komentář

Ještě se v tom termínu(5-6.6) jede ME do vrchu ve Šternberku ,aby to bylo komplet

Komentář

Working...
                              X