Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Admiral Rally Vyškov 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Böttcher rally Vyškov 2009

To Kiwiooo: Mám také obavy,že Vyškov bude out nejen pro letošek!Tlačí se i další organizátoři a šanci budou mít Ti "přízpůsobiví"-ironicky řečeno.....

Komentář

S Vyškovem svět nezačíná ani nekončí. Život jde dál, pořadatelů je tolik, že tomu Rosický dokonce říká problém (co by za to dali Slováci).
      Ale neviděl jsem zatím nikde žádnou zmínku o tom, že by se letos jel nějaký kandidátský podnik na postup do MČR, ale co není, při správném chování může být. Všem přizpůsobivým budu držet palce, aby jim to nadšení vydrželo
      Naposledy upraveno JanO; 25-02-09, 15:54.

Komentář

Taky jsem se to včera dozvěděl, smutný, jak se k tomu sportu staví ti, co ho mají podporovat. Takže jak jsem psal, díky pane Rosický, díky pane Svobodo, Vrátile a jim podobní, tak se vám to podařilo. Bottcher je pro letošek ze hry, můžete si připít, dát chlebíček a odšrtnout jako Splněno. A teď je potřeba se podívat, který další pořadatelský sbor měl kdy odvahu říct svůj názor a zaměřit se na ně...

Osobní pocity zvítězily nad úrovní podniku, jezdci - no těm je to podle ankety jedno a fanoušci mají smůlu...

Vláda ocelové pěsti a osobního prospěchu pokračuje, who´s next?

to JanO: bude nějaký ofiko prohlášení? Myslím, že ti, kteří v tom nevidí osobní nářky si to zaslouží, byl bych pro zprávu na portálu, bez možnosti diskuse... dík
        ...

Komentář

twin: Časem určitě, až zchládne motor a oschnou slzy...

Komentář

No je to škoda toho zániku Vyškova , co takhle pořádat amatérské rally bez Rosického?
            Pavel

Komentář

Tak to je někde.
              K fasu: NO COMMENT
              NO INJECTOR, NO ABS, NO COMPUTER, NO PROBLEM

Komentář

Tak jsem mrkl na nové "jednotné zásady" pro akreditaci a troufám si tvrdit, že i pressákům se bude po Tišnovu a Vyškovu škytat...

Komentář

Škoda jedné KRÁSNÉ soutěže. Na FAS nemám slov. Asi by bylo potřeba tam u nich pořádně vyvětrat!!!

Komentář

Původně odeslal JanO Zobrazit příspěvek
                    Tak jsem mrkl na nové "jednotné zásady" pro akreditaci a troufám si tvrdit, že i pressákům se bude po Tišnovu a Vyškovu škytat...
                    Tak nějaké krouhnutí vest určitě nebude na škodu.
                    Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Andrew, o krouhnutí tu až tak nejde. Přečti si tohle: http://akreditace.mediasport.cz/down...inaru_2009.pdf

Komentář

Jiří Dokulil: kde jsou na stránkách autoklubu ČR nasány ty podmínky pro media nikde je tam nemužu najít?
                        Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Komentář

Může mi někdo vysvětlit, co je na tom tak hroného? Já osobně s tím nemám problém. Asi proto, že nejsem nevštěvovatelem DM v zelené vestě.
                            Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Původně odeslal Andrew Zobrazit příspěvek
                              Může mi někdo vysvětlit, co je na tom tak hroného? Já osobně s tím nemám problém. Asi proto, že nejsem nevštěvovatelem DM v zelené vestě.
                              Akreditace se netýká jen vest. Akreditují se žurnalisté. No a nad tím, aby zpravodajství z tohoto sportu bylo podáváno věrně, bude bdít úřad na Opletalově 29 v Praze 1. Na tom není nic hrozného. Já s tím taky nemám problém.

Komentář

Když vidím akreditované fotografy s kompakty v ruce pak prochází hlavou jak je to možné....asi si taky koupím kompakt..
                                www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Working...
                                X