Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Admiral Rally Vyškov 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Böttcher rally Vyškov 2009

Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvek
    Když vidím akreditované fotografy s kompakty v ruce pak prochází hlavou jak je to možné....asi si taky koupím kompakt..
    na druhou stranu žurnalista jehož hlavním úkolem je skromný článek do černobílých novin asi nemá zapotřebí s sebou tahat nějakou D3 a pro tento účel mu opravdu postačí levný kompakt...

Komentář

Původně odeslal Wladimeer Zobrazit příspěvek
      na druhou stranu žurnalista jehož hlavním úkolem je skromný článek do černobílých novin asi nemá zapotřebí s sebou tahat nějakou D3 a pro tento účel mu opravdu postačí levný kompakt...
      Aha tak to mě nenapadlo,že žurnalista stojí v zástupu akreditovaných fotografu aby udělal lepší článek....ok
      www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Původně odeslal JanO Zobrazit příspěvek
        Akreditace se netýká jen vest. Akreditují se žurnalisté. No a nad tím, aby zpravodajství z tohoto sportu bylo podáváno věrně, bude bdít úřad na Opletalově 29 v Praze 1. Na tom není nic hrozného. Já s tím taky nemám problém.
        Tak já nemám přehled o té propojenosti. V těch pravidlech to vypadá, jako by to organizovala nějaká +-nezávislá firma. Ale vzhledem k tomu, že k výsledkům se dá dostat online a k zákulisním informacím přes jezdce (všímám si, že každý a hlavně ti přední jezdci maji spoustu kamarádů), tak si nemyslím, že by se tímto dala někomu zavýrat ústa.
        Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvek
          Když vidím akreditované fotografy s kompakty v ruce pak prochází hlavou jak je to možné....asi si taky koupím kompakt..
          Nejde o to čím fotí (samozřejmě mobil by už byl moc), ale že je jich spousta a hlavně se všichni koncentrují na dvou třech místech. K čemu to pak je?
          Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

To Andrew:Asi by to trochu musel rozvést..
            A to se mi nějak nechce.. je mi to jedno..
            pokud někdo fotí s vestou,myslím,že by fotky měly být na adekvátní úrovni.
            Dlouho jsem fotil s kompaktem a vím,že na pěkné dovolenkové fotografie to stačí,ale tím to končí....
            www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Tak tady je oficiální sdělení

a teď už je čas tento hrob opustit...

Komentář

Je to škoda a dobře že pořadatel si nenechal sr.t na hlavu, doufám že FAS snad pochopí kdo tu pořádá rally.....
                Pavel

Komentář

FAS aby něco pochopil??? Proč prosím tě!!!! Oni si můžou dělat co chcou,jak chcou,s kým chcou - to je jejich hra bez pravidel.... A kdo z nich by tam měl co chápat?? A hlavně čím by to ti pupci měl pochopit??? Hlavou jim to už delší dobu nejde a pokusy chápat věci čímkoliv jiným dopadaj tak jak dopadaj....

Komentář

Původně odeslal Roman Zobrazit příspěvek
                    FAS aby něco pochopil??? Proč prosím tě!!!! Oni si můžou dělat co chcou,jak chcou,s kým chcou - to je jejich hra bez pravidel.... A kdo z nich by tam měl co chápat?? A hlavně čím by to ti pupci měl pochopit??? Hlavou jim to už delší dobu nejde a pokusy chápat věci čímkoliv jiným dopadaj tak jak dopadaj....
                    Tak to jsem napsal špatně , to chápání FASu , jenom bych k tomu tvému ,,pupci,, dodal ještě ,,tupci,,
                    Pavel

Komentář

Dobré

Komentář

Tak už máme pryč Pelhřimov, Tišnov a Vyškov. Zbývá si položit otázku: Kdo bude další?

Komentář

FAS ?!?!?

Komentář

no kéž by....

Komentář

Podobná situace je i v závodech do vrchu, tam je problémem především HANS, ale i zákulisní boje. Valná většina jezdců přechází za kvalitnějším a levnějším závoděním do Berg Cupu. Za této situace to balí téměř celá komise pro vrchy vč. předsedy. Mohla by si rall komise vzít příklad.
                              Rally Fans

Komentář

Zveřejněna tisková informace Hanáckého rally klubu o zrušení soutěže: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10586

Komentář

Working...
                                X