kdyz se clovek nad tim zamysli, tak se to zda jednoduche.
pelhrimov na cerne listine, pacejov se letos ucasti vzdal, vyskov, tisnov out, tak jediny podnik je vysocina rally okrisky, telc! no jen nevim, zda nekdo stihne pripravit rally za necele tri mesice.
panove z opetalky chteji mit v sampionatu sedm soutezi, sest je pro ne malo
Když už tak osm. Ale pochybuji že by se Okříšákům chtělo zase stěhovat termín... Když už tak at jim to daj do jejich původního letošního..
Inu nechme se překvapit
Já bych možná věděl proč je to ten poslední víkend v květnu- Kdyby jednali s Pelhřimovksym rally klubem tak by to nešlo, protože 6.6. tu mámme KW Berg Trophy
Pelhřimov rozhodně nehrozí, ale rád bych se pletl. Rozhodně by to byl masakr. Poslední víkend v květnu zkouknout rally a první víkend v červnu hned sedět za volantem na berg-trophy :-)
Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1
Docela by mě zajímalo skym projednává FAS ten náhrádní podni? S Váma (Hánackym rally klubem)?
Protože bych docela rád viděl někoho kdo všechno zařídí do dvou měsíců...
To bude beztak udělané tak, že se vezme nějaký podnik MMČR a jeden den se udělá společný se sprintem a nebo se vezme nějaký ten podnik, kde se jedou jen HA nebo PČR nebo obojí a přišije se k tomu sprint, protože ten termín svízovaný FASem je dle mě na kvalitní fungl novou soutěž unreal.
Ještě by mi přišlo rozumné spojení s Autosalonem a motačky po obslužných cestách na Masarykově okruhu. Ale ten konec května...???
Su zvědavý, co z toho nakonec vyleze. Snad to bude něco na Moravě.
Ještě by mi přišlo rozumné spojení s Autosalonem a motačky po obslužných cestách na Masarykově okruhu. Ale ten konec května...???
Su zvědavý, co z toho nakonec vyleze. Snad to bude něco na Moravě.
Taky bych si přál další soutěž na Moravě, ale o Autosalonu jsem slyšel v souvislosti s jinou rally o které se tady zatím nikde nemluví. Nechme se překvapit.
Naposledy upraveno fanda; 09-03-09, 22:53.
Důvod: vloudila se chybička
Ahoj pánové za pořadatele z "pejru"(Pelhřimov) můžu zcela jednoznačně prohlásit, že NÁS NIKDO NEOSLOVIL. Tudíž s pořádáním rallye v roce 2009 ani nepočítáme až 2010.
Jen tak na okraj, pořádat dvě akce v průběhu dvou za sebou jdoucích víkendů není možné
(pravděpodobně 30.5-31.5.2009 rallye a 6.6.-7.6.2009 Pelhřimovský kopec).
rychtyk má celkem dobré uvažování - taky bych se k jeho názoru připojil.
Podel mě to jednoznačně dostane rally vysocina okrisky, telc.
Komentář