Kdyby to nevyšlo ve Vyškově. Jak velký problém by to byl přesunout centrum závodu do Tišnova?Pro mne je sice to dál, ale ať to vůbec pojede!
Osobně si to moc nedovedu představit. Musel by se hledat nový hlavní sponzor, navíc jednání ohledně tratí se na Tišnovsku v posledních letech stávaly ještě větším oříškem než na Vyškovsku. Nevím, jestli je na podobné experimenty čas...
Proč sci-fi? Název rally je v podstatě to poslední, co hraje roli. Kdyby na Tišnovsku byly příznivé podmínky, tak přesunu rally de facto nic nebrání. Jen bychom se museli smířit s faktem, že přetrhání vazeb by zřejmě znamenalo konec rally na Vyškovsku...
Já jen, že rally má na vyškovsku mnohem hlubší kořeny než na tišnovsku a byla by škoda, kdyby tady skončila úplně. Nebo ne?? Ty jsi taky vyškovák a myslím si, že i pro tebe je botcher srdeční záležitost. Já bych asi nerozdejchal kdyby už nikdy neměl být. Naštěstí se řeší jen jeden ročník a není potřeba šířit paniku. Nevidím jako řešení přesun do Tišnova. Vždyť jak už jsi tady napsal tak v Tišnově by mohl být mnohem větší problém než u nás.
Já do toho moc nevidím, ale osobně si myslím, že jakékoliv spojení nebo snad úplné zrušení Vyškova by byla obrovská chyba....ted jde jen o to aby to taky došlo všem kompetentním lidem....Chci se do Vyškova zase podívat tak hodně zdaru...
NA Rally Vyškov jsem již byl zpětně třikrát a vždy se mi tam líbilo a proto to mám v plánu i letos.Tišnov zrušili, Tatry v Púchově přesunuli na západ Slovenska, ale naštěsti přibyly Hustopeče.....Držím palce, aby vše dobře dopadlo!Jinak rajčata na FAS!
Komentář