Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Admiral Rally Vyškov 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Böttcher rally Vyškov 2009

Původně odeslal vrci Zobrazit příspěvek
    To JanO: Měl jsem na mysli, jestli jste vzdali boj s větrnými mlýny. Pořád jsem v koutku duše doufal, že aspoň někomu nahoře zůstal kousíček zdravého rozumu a pochopí, že takto diktovat se nedá. Bohužel, byla to utopie. V každém případě je mi Vyškova moc líto. Ota
    Jde o to, že do "boje s větrnými mlýny" vyškovští pořadatelé nikdy nešli kvůli tomu, že by je bavilo pořád poslouchat blbé řeči členů rally komise, ale proto, že bylo hodně posádek, které Vyškov chtěly. To byl ten hlavní důvod - posádky. Jenže dopis z FASu svědčí o tom, že právě jezdci (AJR) se paradoxně podíleli na zamítnutí našich žádosti. No a pokud o Vyškov už není mezi posádkami zájem, nač se pouštět do dalšího zbytečného boje, který stejně nejde vyhrát? Přišlo by mi to jako tlačení se někam, kde o tento závod vlastně není zájem.

Komentář

A já si myslím že to jeden velkej podraz a minimálně veliká spousta členů AJR vůbec neví že "pomáhali" rozhodovat o osudu jednoho závodu. Tohle je do očí bijící ha.zlovina pánů z FASu. Na stejnou žádost dva rozdílné pohledy a rozsudky. Kopná - pravej opak Vyškova. Jeden může,druhej nesmí.... Inu když se dědci rozhodli že Vyškov už fakt NEEE,tak to přeci musí dotáhnout do konce. Kolikátej pokus už by to byl,co by se jim to nepodařilo..... Demonstrace síly je naprosto zřetelná. Nechci prudit,ale pořás čekám co na to JOSEF VRÁTIL????? Pořád se bije za pořádek,spravedlnost,bezpečnost,rovnost,loajalitu a já nevím co všechno,ale sem se mu evidentně nechce. A nebo že by mu to kolegové z FASu zakázali???? Jak to vidíte VY, pane VRÁTILE? Pusťte do světa osvětu. Čeká tu na ni opravdu mnoho fanoušků nejen vyškovského závodu,ale rally,jako takové....

Komentář

Taky si myslím, že hodně členů AJR nemá o situaci potuchy, a pochybuji i o tom, jak důležitou roli při rozhodování o termínu AJR hrála. Pokud by ale moje domněnky byly pravdivé, zástupci AJR by měli mít sami chuť tuto věc objasnit (a popřít tak to, co bylo v dopise od ing. Rosického). Bohužel se to dosud nestalo, takže z faktů jasně vyplývá, že na pohřbení letošního ročníku vyškovské rally se významně podílela právě již zmíněná asociace. Myslím, že to může Vyškováky mrzet ze všeho nejvíc.

Komentář

Tak jak to tedy je?Podle zdejší nálady a atmosféry to vypadá, že se letošní Vyškov nakonec vůbec nejede?!Pokud je to tak, je šance nějakého zvratu?No já nevím, jestli pořadatelé opravdu upustí od pořádání letošní RV,tak na další roky vyškovští pořadatalé podle mne ztratí možnost nominace vlastního závodu.Tlačí se i jiní pořadatelé......

Komentář

No ale co už se tady dá vymyslet v momentě, kdy to potopila i AJR?

Jezdcům je to jedno, takže smůla. Tři kvalitní podniky jsou v pr... zatímco Šumava a Horácká se jezdí vesele dál a do toho jakési Prachatice, které se nějak vynořily z hlouby rallyového okresního přeboru a podezřele zaťáply termín Vyškova v kalendáři.
            Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Jezdcům je to jedno?Těm co loni jeli Vyškov cca 130 osádek je to jedno?!Že se na to loni rovnou nevybodli a dnes se nemuselo nic řešit!

Komentář

Já jsem přesvědčený, že to jezdcům určitě jedno není. Taky by mě moc zajímalo, jak vypadalo vyjádření AJR k Vyškovu a na základě čeho bylo. Jestli bylo na základě těch 10 nebo 11 hlasujících, nebo na základě vyjádření výboru. Je to, řekl bych, hodně šokující! Nechce se mi věřit, že jezdci, jezdící sprinty, se takto vyjádřili. Byli by přece sami proti sobě, kdyby se připravili o jednu ze soutěží. Navíc, dovolím si říct, o jednu z nejoblíbenějších! Ota

Komentář

Ale asi se špatně dívám, ale na stránkách AJR je z počtu 11 lidí, odpovídajících na anketu, je tedy 64% pro přesunutí termínu Vyškova na původní termín Kopné, tedy pokud budeme brát názor tak minimálního počtu za reprezentativní, ale proč ne. Neznáme sice oficiální názor vedení AJR , ale asi není důvod, aby byl jiný. Pak ovšem nevím, o co se Svaz rally tedy opírá a o co opírá svoje kategorické negativní stanovisko/pokud se tedy tento nevolený spolek vůbec o něco opírá.../.
                  Samozřejmě je velmi logické, že určité datum vyhovovalo pro konání rallysprintu, myslím původní termín Kopné a pak totéž datum pro konání stejného podniku , konaného pouze o 60 km jinde naprosto nevyhovuje.Možná by ty mozky, které k takovému závěru dospěly, by stálo ze to důkladněji a vědecky prozkoumat...
                  Ale teď vážně, je přeci naprosto jasné, že už od loňského roku, kdy byly dvě soutěže Vyškov a Tišnov dány v kalendáři těsně za sebou, snad aby pořadatel nevyšel ze cviku a zbytečně se nám neflákal,že, tak když to pořadatelé s vypětím všech sil a naprosto bez problému a ke spokojenosti posádek zvládli, tak se musela uměle vytvořit kausa s potrestáním tajemníka za imaginární chyby.Letošní problémy s termínem Vyškova jsou jen dovršením celé dlouho dopředu plánované akce zvané pomsta.O některých lidech z vedení FASu jsem sice už dlouho neměl žádné iluze, ale tato naprosto účelová likvidace je vrchol.
                  Jenom jsem zvědavý na oficiální stanovisko AJR, o které jsem už požádal.

Komentář

I já jsem prosil mailem AJR o zveřejnění jejich vyjádření FASu, ať je jasno. Jsem na to moc zvědavý, jak to vlastně bylo. Celý ten kolotoč s termíny mi prostě hlava nebere. Něco tu je hodně špatně! Aby si pořadatel nemohl sám zvolit nejpříhodnější termín pro pořádání akce, tak to je tedy dílo. Ještě že tu naši vrchnost nenapadlo, aby ve Vyškově pořádali závody na okruhu místo rally. Připadá mi to stejně absurdní! Taková arogance moci se hned tak nevidí!

Komentář

V Cesku je asi mozny vsechno ...
                      Alpine

Komentář

Ano, je to země nedozírných možností.
                        Sledovat to z Njúúújorku, určit bych se skvěle bavil. Tady z Vyškova je ten pohled o dost žalostnější...

Komentář

No ale vzhledem k tomu, že nevyšlo žádné oficiální tiskové prohlášení, tak věřím, že to pořadatelé stále ještě definitivně nezabalili a jen čekají (asi na podporu AJR). Jenomže postoj AJR je takový no... ...mrtvý brouk, který je spíš proti.
                          Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Tak jsem se včera nakrknul a milejm klukům z asociace jsem poslal taky dotaz,jak to s nima je a světe div se - neodpověděli. Já,když jsem pod jistým článkem napsal,že mám obavy z toho,jak ta asociace vůbec bude fungovat,tak jsem byl spoustou pisatelů opakovaně "umravňován" a bylo mi vysvětleno,že tak to určitě není a nebude. Jenže realita je ještě horší,než jsem si myslel. Tohle je prostředí,ve kterým se nedaj hrát ani gorodky.....

Komentář

jak to tady tak čtu. Nemám slov.

Komentář

Oficiální vyjádření Asociace Jezdců k diskuzi zde na webu: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10545
                                MravenecZ

Komentář

Working...
                                X