Tak shrnu údaje z prvních tří RZ:
1 - zrušena z bezpečnostních důvodů,
2 - kvůli neprůjezdné trati zrušena (po 21 odjetých a nehodě Hudce)
3 - pozastavena kvůli průtrži mračen.
To je bída, asi naberou zpoždění, původně jsem tam chtěla jet.
I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.
Tak pomalu přestávám litovat, že sedím doma. Původně jsem měl v plánu Třebíč, tu jak vidno hraje opět roli počasí (trochu mi to začíná připomínat Telč), pak jsem to vzdal a rozhodnul se, že bych radši vyrazil na Mühlviertel rally do Raichu, tam se podle posledních zpráv sice závodí, ale lije s větrem, takže taky žádný med. Nakonec mi doma není zase tak špatně.
Tak právě jsem se vrátil z RZ 2 lije a lije a je naco se koukat, Semerád to pěkně přetočil, chvilku musel do protivky a zase přez ručku zpět, potom hned pouštěl blinkry, Trněný ve vracáku couval, Štěpánek skoro taky, nejlepší průjezd Komárek.
ták z pohledu od netu závod to je zajímavý, Jarin s Valdou v jedné vteřině, snad se svezou i ti vzadu, třeba v N2jkách to může být podobné jako na špici, škoda toho počasí....jó dneska takové Bulharsko letní větřík +31 po ránu ...ale zase tam mají jasného lídra, Basso jede jaksi jináč než zbytek pole
kdo je vybavenej proti dešti tak určitě nelituje, opravdu je na co koukat, zrušená byla pouze jednička, dvojku špička odjela a trojka pouze na chvíli pozastavená, tak to zase nepřehánějte
Komentář