Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Horácká rally Třebíč 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: Horácká rally Třebíč 2009

Oficiální seznam přijatých posádek 20. Horácké rally 2009:

Asi nutno rolovat dolů.
    Naposledy upraveno Agatka; 09-07-09, 19:46. Důvod: doplnění
    I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Ono na těch stránkách je spousta nedodělků a nepřesností...

Komentář

Nebude někdo dělat průvodce RZ?
        www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

malý průvodce rztami by se hodil nebo někdo z místních by mohl poradit nějaké pěkné pasáže na nových rztách
          RallyfansTišnov

Komentář

Jsem místní, ale moc nevím, které úseky jsou nové. Já jedu do Číchova (RZ 3 a 10), kde sice podle mě nebude moc prostoru pro diváky, za to bude průjezd snad velmi zajímavý. Jinak bych určo jel do Mikulovic (RZ 1 a 8 ), kde je mnoho atraktivních míst, a nebo do Horního Újezda (totéž). Třebíč bude jako vždy nejlidnatější, ale v posledních letech se dá i u rybníku Kuchyňka i na Polance a v Poušově slušně koukat.

Komentář

Díky za rady budou se určitě hodit. Kdyby se ti chtělo napsat stručný popis těch míst o kterých jsi mluvil bylo by to fajn
              RallyfansTišnov

Komentář

Jsem z Třešťě, jedu projet nové RZty a nafotím nějaká místa.
                Však ale nevím zda ty fota jsem můžu dát, abych nějak neporušil, či nepoškodil pořadatele???

Komentář

Původně odeslal tefak Zobrazit příspěvek
                  Jsem z Třešťě, jedu projet nové RZty a nafotím nějaká místa.
                  Však ale nevím zda ty fota jsem můžu dát, abych nějak neporušil, či nepoškodil pořadatele???
                  myslím že tím že sem dáš fotky tak nikoho snad nepoškodíš nebo neím aspoň si to myslím. A nám to pomůže při výběru místa
                  RallyfansTišnov

Komentář

Čísla fotek, jsou čísla na mapě.
                    Obce jako Panenská Rozsíčka, Růžená (střed), Čenkov jsem nefotil, nevím totiž kterýma uličkama to přesně povede.
                    Každopádně Panenská Rozsíčka a Růžená jsou dobrá místa, ale každému vyhovuje něco jiného.

Komentář

Pro ty co maji lepsi prehled nez ja.. Jede se tato RZ letos?
                      www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvek
                        Ano jede. Na zítra se chystám si ji projet. Jen fakt nevím povrch a stav té vozovky, páč mám nízké auto celkem tak aby tam nebyla nějaká zrada. Kdybych měl kameru, tak hodím onboard. Zkusím udělat pár fotek.

Komentář

Původně odeslal tefak Zobrazit příspěvek
                          Čísla fotek, jsou čísla na mapě.
                          Obce jako Panenská Rozsíčka, Růžená (střed), Čenkov jsem nefotil, nevím totiž kterýma uličkama to přesně povede.
                          Každopádně Panenská Rozsíčka a Růžená jsou dobrá místa, ale každému vyhovuje něco jiného.
                          perfekt díky
                          RallyfansTišnov

Komentář

Nejlepší popis pro Vás je bezesporu letecká mapa. Proložte si mapu všech RZ s mapou satelitní.
                            Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.

oba servery zabíhají do dobrých detailů...

Komentář

Tak erzeta 3+10 projeta, místa nafocena.
                              Začíná se přesně u značky obce Číchov. Snažil jsem se zachytit ty nejlepší zatáčky. 70% celé trasy je dá se říct ve špatném stavu, výmoly. Je také všude dost naplavené šotoliny. Ovšem největší past je asi 1,5 km před cílem. Vyjeté koleje, chybí asfalt a hluboké kaluže a bahno. Je to na jedné fotce. Tudy jsem opravdu neprojel. A pochybuji, že tudy projedou nějaká nižší auta. Myslím, že to budou nějak řešit to místo. Protože to se nedá. Zajímavé místo je pak u rybníka (předposlední fotka), na fotce červený ovál je taková mulda příčná, dost to kope i při nízké rychlosti. Ta může dělat problémy. A hned vedle napravo za trávou je rybník :-) Potom asi 250 metrů a cíl.

Komentář

Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvek
                                Je to na miniaturách od Lubase z 18:44 čtvrtá fotka.Jinak by mě zajímalo,co udělají s tím tankodromem?Jestli poprosí místní Jézedáky aby to srovnali,protože jak to uschne,tak teda nevím??

Komentář

Working...
                                X