Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Horácká rally Třebíč 2009
Collapse
X
-
Re: Horácká rally Třebíč 2009
Nebude někdo dělat průvodce RZ?www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally
Komentář
-
Jsem místní, ale moc nevím, které úseky jsou nové. Já jedu do Číchova (RZ 3 a 10), kde sice podle mě nebude moc prostoru pro diváky, za to bude průjezd snad velmi zajímavý. Jinak bych určo jel do Mikulovic (RZ 1 a 8 ), kde je mnoho atraktivních míst, a nebo do Horního Újezda (totéž). Třebíč bude jako vždy nejlidnatější, ale v posledních letech se dá i u rybníku Kuchyňka i na Polance a v Poušově slušně koukat.
Komentář
-
Původně odeslal tefak Zobrazit příspěvekJsem z Třešťě, jedu projet nové RZty a nafotím nějaká místa.
Však ale nevím zda ty fota jsem můžu dát, abych nějak neporušil, či nepoškodil pořadatele???RallyfansTišnov
Komentář
-
Čísla fotek, jsou čísla na mapě.
Obce jako Panenská Rozsíčka, Růžená (střed), Čenkov jsem nefotil, nevím totiž kterýma uličkama to přesně povede.
Každopádně Panenská Rozsíčka a Růžená jsou dobrá místa, ale každému vyhovuje něco jiného.
Komentář
-
Pro ty co maji lepsi prehled nez ja.. Jede se tato RZ letos?www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally
Komentář
-
Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvekPro ty co maji lepsi prehled nez ja.. Jede se tato RZ letos?
Komentář
-
Původně odeslal tefak Zobrazit příspěvekČísla fotek, jsou čísla na mapě.
Obce jako Panenská Rozsíčka, Růžená (střed), Čenkov jsem nefotil, nevím totiž kterýma uličkama to přesně povede.
Každopádně Panenská Rozsíčka a Růžená jsou dobrá místa, ale každému vyhovuje něco jiného.RallyfansTišnov
Komentář
-
Nejlepší popis pro Vás je bezesporu letecká mapa. Proložte si mapu všech RZ s mapou satelitní.
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
oba servery zabíhají do dobrých detailů...
Komentář
-
Tak erzeta 3+10 projeta, místa nafocena.
Začíná se přesně u značky obce Číchov. Snažil jsem se zachytit ty nejlepší zatáčky. 70% celé trasy je dá se říct ve špatném stavu, výmoly. Je také všude dost naplavené šotoliny. Ovšem největší past je asi 1,5 km před cílem. Vyjeté koleje, chybí asfalt a hluboké kaluže a bahno. Je to na jedné fotce. Tudy jsem opravdu neprojel. A pochybuji, že tudy projedou nějaká nižší auta. Myslím, že to budou nějak řešit to místo. Protože to se nedá. Zajímavé místo je pak u rybníka (předposlední fotka), na fotce červený ovál je taková mulda příčná, dost to kope i při nízké rychlosti. Ta může dělat problémy. A hned vedle napravo za trávou je rybník :-) Potom asi 250 metrů a cíl.
Komentář
-
Původně odeslal JURIS Zobrazit příspěvekPro ty co maji lepsi prehled nez ja.. Jede se tato RZ letos?
Komentář
Komentář