Jsi moc velký pesimista
Hvězdy se lákají moc blbě, ale vycházejících hvězd bylo dost i v minulých letech-Sandell, Burkart, Bieltvedt a další (Roehrla na Vltavě taky znalo málo lidí a jak se na něj vzpomíná)
Škodovka přijede, kam jinam, když ne za vlastní brány?
V roce 2003 vyjelo ze škodovky tolik octavií, jako nikdy před ani potom a za to jak jel Kahle, mohl on nejmíň.
Nebyl změněn termín Lausitzu?
Dopadne to jako vždycky:
- žádná hvězda nepřijede
- díky pozdnímu termínu bude chabá účast
- Škodovka buď nepřijede vůbec, nebo pošle nějakou hodně slabou náhradu (viz Kahle 2003)
- Lausitz je jen o pár kilometrů dál, takže volba je jasná, jedu do Enderákova na šotolinu
Já jsem zaslech, že Škoda dala od Bohemky ruce pryč a nepomůže ani prostory v Boleslavi, prostě v duchu, že i manažeři mají krást cizí tužky. Uvažuje se o startu z Prahy. Tato informace je už dost stará a možná už dnes neplatí, ale ve vývoji příjmů zavedených sponzorů asi obrat nenastal, takže v nějaké překonávání rekordů nedojde a budeme rádi, když letošní ročník projde s odřenýma ušima.
Co se týče termínu, měla se jet kromě Lausitzu a Bohemky ještě tuším Waldfiertel, ale ti termín změnili. Jinak asfaltová a šotolinová soutěž by si moc konkurovat neměly, za dnešní situace může jít tak o 10-15 posádek, které řeší dilema.
Josef, Škodovka nemůže dát od Bohemky ruce pryč. Bylo by to dost špatný znamení směrem ven. Jedna věc je kvůli "krizi" dávat volný pátky a druhá, nepodílet se nijak na soutěži, která se jí jede kolem plotu. Toho bych se nebál, protože ohlas (negativní) by nebyl nic příjemnýho.
Myslím si, že by právě Škodovka měla úkázat sílu nejen na sportovním poli(kterou už lehce nastínila...a doufámm, že vydrží), ale i na poli organizačním...a přece by sé téhle možnosti nevzdávali jen tak....
Srna je uvnitř, já venku. Víra ani nadšení nezmění nic na tom, že letošní sezona bude tancem v minovém poli. Teď nemyslím jen Bohemku. Letos jak jezdci, tak pořadatelé jdou do sezony s nenaplněným rozpočtem a úsměvem hráče pokru. Kdo včas nerozpozná své možnosti a nesloží karty, může skončit špatně.
No, já jsem v tuhle chvíli taky venku, ale na komín vidím, to jo. Taky jsem pod ním pár let leštil klávesnici a brousil tužku. Vycházím z kratičké inside informace (two weeks ago) a dlouhodobé zkušenosti. Fabrika by fakt Bohemku neměla opustit a pokud má auto, tak tuplem ne. Kolik a v jaký formě přihodí, to je otázka, ale věřím, že Bohemia a Škoda budou patřit k sobě a stěhování do Prahy fakt nehrozí, to už tu bylo a prázdný Letňany dodnes každýho musej strašit nejen po nocích.
DS, tobě klobouček dolů.....dlouho jsem hledal slova, ale ty jsi to vystihl 100%....At tak nebo tak...at už to tady máme a nejlíp S Juhou, Kopejdou, Novikovem a celou naší špičkou....
Možná to chcou vytasit nejdřív na Barumce (ME, IRC) a pak kdyžtak až na Bohemce (nějaký bezvýznamný koeficient, který nikoho nezajímá). Doufám, že tímto nerozpoutám zas nějakou hádku Barumka x Bohemka, ale přijde mi to jako logické vysvětlení. ...
Tak téhle logiky se trošku bojím, co ti na tom proboha přijde logického?!
P.S. Máš doma akvárko?
Komentář