Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rally Bohemia 2009
Collapse
X
-
Re: Rally Bohemia 2009
Stejně by to chtělo rozjet nějakou kampaň, aby se mohly všeobecně bez nutností vyjednávat výjimky jezdit pneu s hroty. takhle to nejde dál, aby se rally jezdily jen v nížinách a jen od května (pač v Aprílu je Aprílové počasí) do září.Já neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Z autodromu zjištěno následující:
Informace k RZ v Sosnové:
Cena lístků:
Stání - 50,- Kč
Tribuna - 150,- Kč
V prodeji jsou lístky pouze na stání a tribuny D a G (nekryté tribuny).
Pozor, přístup ze Sosnové podchodem na autodrom je nemožný díky probíhajícím stavebním pracem na přeložce silnice I/9.
Komentář
-
Tak jsem slyšel, že Honza Kopecký už dostal od pana Hrabánka nůžky a barevný papíry a po vzoru Patrizie Sciascia na San Remu bude při jízdě vyhazovat barevný papírový srdíčka jako součást reklamní kampaněJá neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Původně odeslal Luky_CZ Zobrazit příspěvekNavíc není tomu tak že v místech, kde je vyhlášena kalamita/stav ohrožení, by mohla být povolená uzavírka silnice zrušena z moci úřední? Protože průjezdných cest v těch místech třeba tolik není a uzavírat další úseky "jen kvuli závodům" v takové situaci by asi nebylo idelání.
Jen mě to tak napadlo, je to čistá špekulace, ale ani bych se nedivil...
Komentář
-
Původně odeslal jonas3 Zobrazit příspěvekTak presne proto se to rusi na liberecku, jablonecku i semilsku. Protoze statni organy kvuli kalamite zrusili (rusi) puvodni povoleni.
Komentář
-
Tak kolem poledne vyrážim sm.Boleslav,snad to tedy bude stát za něco oproti původnímu plánu.Ale těšil jsem se na to dobu a i kdybych se měl jít jen podívat na start,tak tam jedu.Jsem zvědavej,kdo všechno tedy rally pojede...“...dokud udržím meč a moč, chci závodit“-L.Hršel
Komentář
-
Původně odeslal liposh Zobrazit příspěvekTak jsem slyšel, že Honza Kopecký už dostal od pana Hrabánka nůžky a barevný papíry a po vzoru Patrizie Sciascia na San Remu bude při jízdě vyhazovat barevný papírový srdíčka jako součást reklamní kampanětak to měl začít už před týdnem..dnes už toho moc nevystřihne...
Komentář
Komentář