Re: Agrotec Rally Hustopeče 2009
ted přijede něco nachytal
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Agrotec Rally Hustopeče 2009
Collapse
X
-
Původně odeslal standa Zobrazit příspěvekchci pochválit posádku ŠAŠEK - VIKTORA A5 super výkon klobouk dolů jede časy se silnými auty
Zanechat komentář:
-
však taky říkám "trochu". A tady ta dnešní scénka byla spíš o tuposti diváků, než pořadatelů. A taky ještě nevím, jak to bude zítra. Vloni ani předloni páskou nešetřili a občas byla velice daleko. Když budou rozumní diváci i pořadatelé, nebudu mít žádný problém. Dnes to bylo pěkné i když jsem stál snad i dál, než na Masarykově okruhu.
Původně odeslal Haska Zobrazit příspěvekV Hustopečích se to s bezpečností přehánělo, ale zatím se tam nic nestalo.
Zanechat komentář:
-
chci pochválit posádku ŠAŠEK - VIKTORA A5 super výkon klobouk dolů jede časy se silnými auty
Zanechat komentář:
-
V Hustopečích se to s bezpečností přehánělo, ale zatím se tam nic nestalo.
Zanechat komentář:
-
V Hustopečích se to s bezpečností vždy trochu přehánělo. Su dost zvědavý, co bude zítra. Jenže ať už je to nebo není nesmysl, když slušně pořadatel lidi žádá, aby odešli za pásku, měli by jít. Tady se zas hádali a dohadovali a odejít nechtěli. Místo to bylo naprosto bezpečné, stačil jeden pořadatel, který by hlídal zoufalce, co by chtěli až k vodě. Nakonec se vše srovnalo a byl klid.
Ty špatné průjezdy mohly být taky špatným rozpisem, protože skoro všichni projeli bez problémů. Třeba Emil zatočil úplně nesmyslně. Nejdřív chtěl doleva a pak to stočil ven. To mi připadlo, že navigátorce přeskočil řádek a byla o zatáčku dál.
Zanechat komentář:
-
Tak jsem se vrátil před půl hodkou z RZ 4 z Němčiček,nevím jak to bylo přesně se zrušením,ale u JZD v tom širokým pravým odbočení stála zaparkovaná Avia a dva osobáky,jenže to bylo poměrně daleko tak cca 10 m vně zatáčky.Takže jsem všeho všudy viděl akorát první dvacítku na RZ2 ve vinohradu před cílem.Servis měl být až teď v jedenáct a tak už sedím v pižamu u PC a liju do sebe škopek.Ráno v sedm musím jet do Jeseníku pro starou,takže jsem stejně druhou rundu ignoroval. V poledne bych měl být na RZ v Šitbořicích,pak servis a na závěr šotolina nad Divákama.Doufám že toho nebudou moc zítra rušit a že ještě někdo pojede,dnešní odpad je dost velkej!!
Zanechat komentář:
-
Tlusták také končí?
Po rz3 je ještě ve výsledcích, ale po rz5 už ne.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal majklos Zobrazit příspěvekTak nutné zlo v podobě speciálky na výstavišti bylo daleko zábavnější, než jsem čekal. I nasazení většiny posádek vysoké. Pokud se do budoucna rozšíří počet diváckých míst, bude možná lákat i ty, kteří speciálkama pohrdají.
Akorát díky inteligenci nagelovaných "pořadatelů" kolem Z-ka si někteří závodníci pletli trasu. Nechat na výjezdu ze zatáčky nezapáskované místo, které vybízelo k vyjetí a v kterém dokonce skončil i předjezdec a také postávání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal majklos Zobrazit příspěvek...a také postávání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
Zanechat komentář:
-
Nemáte někdo nějaké foto?
Zanechat komentář:
-
Taky jsem měl z výstaviště obavy. Nakonec se stálo i v několika řadách, takže lidí dost. Brod byl dobrá sranda, škoda dvou "štrejchnutí", beton je moc tvrdý. Vyplatilo se počkat až do konce, historici opět krásně, i když bez brodu. Škoda, že asi skončil bavorák M. Suma. To, co předváděl, než skončil paráda.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal majklos Zobrazit příspěvekTak nutné zlo v podobě speciálky na výstavišti bylo daleko zábavnější, než jsem čekal. I nasazení většiny posádek vysoké. Pokud se do budoucna rozšíří počet diváckých míst, bude možná lákat i ty, kteří speciálkama pohrdají.
Akorát díky inteligenci nagelovaných "pořadatelů" kolem Z-ka si někteří závodníci pletli trasu. Nechat na výjezdu ze zatáčky nezapáskované místo, které vybízelo k vyjetí a v kterém dokonce skončil i předjezdec a také postavání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvekNo jistě Gurune! Oldřichovice jsou zastírací manévr. Šejk bude na BUNČI! :-))
Ale bacha, tady jsme v Hustopečích ...
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: