Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Agrotec Rally Hustopeče 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• standa
    replied
    Re: Agrotec Rally Hustopeče 2009

ted přijede něco nachytal

Zanechat komentář:

• WRT
    replied

Kam se ztratil Hozak?

Zanechat komentář:

• sefca
    replied

Původně odeslal standa Zobrazit příspěvek
    chci pochválit posádku ŠAŠEK - VIKTORA A5 super výkon klobouk dolů jede časy se silnými auty
    Pěkně jede i Ondra Blaťák v N2.

Zanechat komentář:

• lopez
    replied

však taky říkám "trochu". A tady ta dnešní scénka byla spíš o tuposti diváků, než pořadatelů. A taky ještě nevím, jak to bude zítra. Vloni ani předloni páskou nešetřili a občas byla velice daleko. Když budou rozumní diváci i pořadatelé, nebudu mít žádný problém. Dnes to bylo pěkné i když jsem stál snad i dál, než na Masarykově okruhu.

Původně odeslal Haska Zobrazit příspěvek
    V Hustopečích se to s bezpečností přehánělo, ale zatím se tam nic nestalo.

Zanechat komentář:

• standa
    replied

chci pochválit posádku ŠAŠEK - VIKTORA A5 super výkon klobouk dolů jede časy se silnými auty

Zanechat komentář:

• Haska
    replied

V Hustopečích se to s bezpečností přehánělo, ale zatím se tam nic nestalo.

Zanechat komentář:

• lopez
    replied

V Hustopečích se to s bezpečností vždy trochu přehánělo. Su dost zvědavý, co bude zítra. Jenže ať už je to nebo není nesmysl, když slušně pořadatel lidi žádá, aby odešli za pásku, měli by jít. Tady se zas hádali a dohadovali a odejít nechtěli. Místo to bylo naprosto bezpečné, stačil jeden pořadatel, který by hlídal zoufalce, co by chtěli až k vodě. Nakonec se vše srovnalo a byl klid.
    Ty špatné průjezdy mohly být taky špatným rozpisem, protože skoro všichni projeli bez problémů. Třeba Emil zatočil úplně nesmyslně. Nejdřív chtěl doleva a pak to stočil ven. To mi připadlo, že navigátorce přeskočil řádek a byla o zatáčku dál.

Zanechat komentář:

• JaraKl
    replied

Tak jsem se vrátil před půl hodkou z RZ 4 z Němčiček,nevím jak to bylo přesně se zrušením,ale u JZD v tom širokým pravým odbočení stála zaparkovaná Avia a dva osobáky,jenže to bylo poměrně daleko tak cca 10 m vně zatáčky.Takže jsem všeho všudy viděl akorát první dvacítku na RZ2 ve vinohradu před cílem.Servis měl být až teď v jedenáct a tak už sedím v pižamu u PC a liju do sebe škopek.Ráno v sedm musím jet do Jeseníku pro starou,takže jsem stejně druhou rundu ignoroval. V poledne bych měl být na RZ v Šitbořicích,pak servis a na závěr šotolina nad Divákama.Doufám že toho nebudou moc zítra rušit a že ještě někdo pojede,dnešní odpad je dost velkej!!

Zanechat komentář:

• -mira-
    replied

Tlusták také končí?
    Po rz3 je ještě ve výsledcích, ale po rz5 už ne.

Zanechat komentář:

• gumid
    replied

Původně odeslal majklos Zobrazit příspěvek
    Tak nutné zlo v podobě speciálky na výstavišti bylo daleko zábavnější, než jsem čekal. I nasazení většiny posádek vysoké. Pokud se do budoucna rozšíří počet diváckých míst, bude možná lákat i ty, kteří speciálkama pohrdají.
    Akorát díky inteligenci nagelovaných "pořadatelů" kolem Z-ka si někteří závodníci pletli trasu. Nechat na výjezdu ze zatáčky nezapáskované místo, které vybízelo k vyjetí a v kterém dokonce skončil i předjezdec a také postávání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
    To rozšíření diváckých míst je nutnost. Sice píšeš, že se stálo v řadách za sebou, ale ta třetí řada viděla totální prd (terasa u G pavilonu ). Stát v úrovni prvního patra až ve třetí řadě, tak ze země uvidíš kulový. Nepoměr mezi plochou pro diváky a "volnou" plochou byl do očí bijící, ještě štěstí, že diváků bylo velmi uměřeně (málo). U "Z"etka byl, co jsem viděl, jeden nebo dva pořadatelé - a těm to bylo tak nějak šumafuk. Dokonce při start. číslech kolem 50 někdo sHondou po projetí vodou přes čelní sklo neviděl, tak to zkosil přes pásky i zábranu a oni to nechali ležet dalších 10 minut....... A jako brutální vtip a "schopnost" pořadatelů z řad BVV uvedu, že kdo šel bočním mimoúrovňovým vchodem, tak po zaplacení nemohl použít eskalátory ( nejen, že byly vyplé, ony byly dokonce zneprůchodněny zábranou ) - musel počkat na výtah pro cca 4-5 osob sjet do přízemí.... taková hloupost se opravdu často nevidí a vzdávám tímto hold "myslitelům", kteří toto zařídili.....

Zanechat komentář:

• -mira-
    replied

...a také postávání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
    Tak tady máme rozluštění! Se mi ta Emilova ztráta hned nezdála...

Zanechat komentář:

• Martin Plesník
    replied

Nemáte někdo nějaké foto?

Zanechat komentář:

• lopez
    replied

Taky jsem měl z výstaviště obavy. Nakonec se stálo i v několika řadách, takže lidí dost. Brod byl dobrá sranda, škoda dvou "štrejchnutí", beton je moc tvrdý. Vyplatilo se počkat až do konce, historici opět krásně, i když bez brodu. Škoda, že asi skončil bavorák M. Suma. To, co předváděl, než skončil paráda.

Zanechat komentář:

• holec
    replied

Tak nutné zlo v podobě speciálky na výstavišti bylo daleko zábavnější, než jsem čekal. I nasazení většiny posádek vysoké. Pokud se do budoucna rozšíří počet diváckých míst, bude možná lákat i ty, kteří speciálkama pohrdají.
    Akorát díky inteligenci nagelovaných "pořadatelů" kolem Z-ka si někteří závodníci pletli trasu. Nechat na výjezdu ze zatáčky nezapáskované místo, které vybízelo k vyjetí a v kterém dokonce skončil i předjezdec a také postavání dobrých pár minut vedle spadlé zábrany s páskou, kvůli které vznikla "zkratka", která taky zamotala jezdcům jedoucích první kolo hlavu, bylo do očí bijící. Tarabus, Emil, Smékal a ještě někdo tam díky nim docela ztratili.
    njn si myslijou jací jsou borečci a skutek utek

Zanechat komentář:

• Gurun
    replied

Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvek
    No jistě Gurune! Oldřichovice jsou zastírací manévr. Šejk bude na BUNČI! :-))
    Ale bacha, tady jsme v Hustopečích ...
    Sakra,já se v těch názvech začínám nějak ztrácet.Ještě jsem tu měl Cabernet Moravia,pak jednoho Janáčka,teď Chardonnay,přitom mám pocit,že jsem na Bunči,ale něco mi říká že jsou to Hustopeče,přemýšlím zda jse někdy byl v Oldřichovicích.

Zanechat komentář:

Working...
X