Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Agrotec Rally Hustopeče 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Agrotec Rally Hustopeče 2009

Tak stařičká Tatra 148 (r.v.1979) kropila a to skutečně od 16.30. Nechtěli kropit celou RZ, ale pouze část.(Asi 1km)

Komentář

Si trošku pletete vlákno, ne...?

Komentář

Zdravím. Nevíte pls někdo, kdy vyjde oficiální program? Na ofiko stránkách jsem nic nenašel. Díky

Komentář

to PETRAS Marek: zeptej se srnky dřevěné
          ...Pešl není člověk, Pešl to je Bůh

Komentář

Zdravím všechny, také se chystám do Hustopečí a mám možnost s sebou přibrat dva nebo tři fandy, případně se rád k připojím k někomu, kdo jede ze Zlína nebo nejbližšího okolí a má v autě místo.Dík za nabídku

Komentář

jo taky bych se chtěl zeptat jestli nechce někdo z prahy jet na hustopeče nebo jestli nemá někdo místo ? jinak jedu asi sám

Komentář

to PETRAS Marek: Netuším, ale mě by zas zajímalo, jestli jsou někde nějaká divácká místa a hlauně šejkaun, ten teda hlauně! Stanis, nevíš něco?
                ... a přeci se točí!

Komentář

Tak v hustopečích pojedou dvě EVA X ??

Komentář

To je pěkné, ale esdvoutisícovek je pojede jako šafránu a to je škoda.
                    Zdar jak sviňa.

Komentář

Ve startovce mě překvapil Lubomír Minařík s Renault Clio R3 Maxi.
                      I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Kde by se vzaly? Kdo by na ně dal?
                        Původně odeslal ČIŽIN Zobrazit příspěvek
                        To je pěkné, ale esdvoutisícovek je pojede jako šafránu a to je škoda.
                        ... a přeci se točí!

Komentář

Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvek
                          to PETRAS Marek: Netuším, ale mě by zas zajímalo, jestli jsou někde nějaká divácká místa a hlauně šejkaun, ten teda hlauně! Stanis, nevíš něco?
                          Srnečko moje, zase nic nevíš :-)). Divácká místa budou povětšinou v místech, které popsal Stanis v průvodci. Na návsi v Divákách, která se projíždí jako před 4 lety, je komentovaná divácká zóna s mezičasem. Protože místo startu a první RZ je daleko od typických hustopečských vložek, není šejk oragnizovaný, muselo by se za ním přejíždět zbytečně mnoho kilometrů. Měl by být pořádán na terénu a povrchu téměř shodném s většinou trati, což nikde v Brně není.
                          Zítra budou venku mapy, takže se zorientujete víc.

Komentář

U nás ve středních Čechách se vůbec nedá sehnat program a to jsem se ptal dokonce na třech benzinkách.
                            ML

Komentář

Tak to jsme to dopracovali. Jeden se tu zeptá fans na místo ke koukání a ticho je tak dlouhý, že odpovědět musí až samotný ředitel RK díky a ostaním, hanbáááá
                              Jo a u nás taky nejsou programy, ale to bude asi tím, že jsem ze středních Čechy taky. Snad ty žlutomodrý aspoň dovezou, když je to to IRC
                              PS: A nemá někdo mapy? Bodnul by odkaz ;:-)
                              Naposledy upraveno dřevěná srnka; 07-06-09, 18:46. Důvod: Ještě mapičky mě napadly, že by byly dobré, nu ni?
                              ... a přeci se točí!

Komentář

Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvek
                                PS: A nemá někdo mapy? Bodnul by odkaz ;:-)
                                Srnko, špatně čteš pana ředitele
                                protože o dva příspěvky výše se píše:

"Zítra budou venku mapy, takže se zorientujete víc."

Komentář

Working...
                                X