Re: Agrotec Rally Hustopeče 2009
Onboard RZ 10 a RZ 11 / Nedbal Michal – Nedbal Jiří / http://emk.cz/?p=2857
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Agrotec Rally Hustopeče 2009
Collapse
X
-
čaute, nemá někdo fotky z havarie Míry Tarabuse???
Zanechat komentář:
-
Agrotec Mogul Rally Hustopeče
30 fotek Tura - http://emk.cz/?p=2861
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Dag Zobrazit příspěvekSouhlasím
Myslím např. že je blbost, aby pořadatel zakazoval přebíhání rz. Když přebíhá rozumnej člověk ... nemůže se nic stat. Hloupý pořadatel to zakáže a divák stejně popojde kousek dál a snaží se přeběhnoout na třebe nebezpečnějším místě.
No já jako už vysloužilý rally fanda jsem naopak z toho,co je nyní divákům "dovoleno" velmi velmi zklamaný a na příští rally se mi upřímně nechce.
Na výstavišti mi pořadaltel v 19:08 nechtěl dovolit přejít přes trať (upozorňuji,že evidentně o tom,co je rally neměl ani šajnu).Já jsem fanda soudný,rozohdně se zabít nebo přejet nenechám,ale toto už je na mě moc. A když jsem přijel v sobotu do obce Diváky,kde se mi mimochodem vloni hodně líbilo,narazil jsem na další podobné, spolčené ještě navíc s příslušníky, takže jsem stál tentokrát za mlíkem asi 40m od trati od zatáčky,kde auto by nemohlo skončit,i kdyby ten řidič byl totálně na šrot! Rally přestává být pro nás,pro diváky,lidí už tam stejně chodí jen pár a po takovýchto zkušenostech bude ještě hůř....bude to mít ale bohužel následky v tom,že i odliv sponzorů bude pokračovat,tekže předpovídám,že úroveň bude i nadále klesat (54 stratujících ve velkém mistráku - to je panečku velká slabota)! Já jsem z toho prostě zklamaný a nelíbí se mi,kam to spěje.....pamatuji si,kde jsme stávali u trati,když jezdili WRCA, to byly zážitky,to byl občas adrenalin...a nikomu se nikdy nic nestalo. Te´d tam stojíš,jako na okruhu..a o tom rally není!
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal pokec Zobrazit příspěvekCo jste to za VALACHY když chlastáte rum a v červnu zpíváte Vánoce vánoce přicházejí....(pochybuju když jsem vás viděl že byli někteří schopni běžet)
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal pokec Zobrazit příspěvekCo jste to za VALACHY když chlastáte rum a v červnu zpíváte Vánoce vánoce přicházejí....(pochybuju když jsem vás viděl že byli někteří schopni běžet)
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal dalva Zobrazit příspěvekAbych se i já vyjádřil k Rally Hustopeče.
Dle mě to byla hezká a celkem zvládnutá soutěž,celkem zvládnutá,protože mám pár zásadních výhrad.....
Myslím např. že je blbost, aby pořadatel zakazoval přebíhání rz. Když přebíhá rozumnej člověk ... nemůže se nic stat. Hloupý pořadatel to zakáže a divák stejně popojde kousek dál a snaží se přeběhnoout na třebe nebezpečnějším místě.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Bugalski. Zobrazit příspěvekVelice povedená reportáž. Je tem super rozhovor s emilem doporučuji.
P.s Maj tam vic lux reportáži o rally
Emil opět nezklamal
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal mirakoira Zobrazit příspěvekA ještě dodám-Walachian ultras,nevalte do sebe tak moc toho Rumu a víc sportujte at jste u Jarina dřív...jinak s tím Rumem na příští soutěži bude asi problém, vzhledem ke vzdálenosti mezi Božkovem a Mikolajkama, bude částečně nahrazen Wodkou Wyborowou
[/QUOTE]
Předvedte jim tam balet v Řepcea třeba vám Rum seženou.
Zanechat komentář:
-
Velice povedená reportáž. Je tem super rozhovor s emilem doporučuji.
P.s Maj tam vic lux reportáži o rally
Zanechat komentář:
-
to mirakoira: a já musím krom toho rumu dodat, že Vás doprovázely sličné slečny...
Zanechat komentář:
-
Agrotec Mogul Rally Hustopeče
30 fotek Tistandos - http://emk.cz/?p=2860
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal mirakoira Zobrazit příspěvekA ještě dodám-Walachian ultras,nevalte do sebe tak moc toho Rumu a víc sportujte at jste u Jarina dřív
no na podmínky které panovaly (celkem teplo pro valachy) a vzhledem k členitosti terénu a převýšení (byl to hrb jak cip), tam ta více sportovně založená část skupiny doběhla celkem brzo, bohužel Jarinovi už pomoci nebylo, kácení stromu, který jaksi nechtěl uhnout při cutování, zanechalo na autě následky neslučitelné ve zdárném pokračování v této rally...jinak s tím Rumem na příští soutěži bude asi problém, vzhledem ke vzdálenosti mezi Božkovem a Mikolajkama, bude částečně nahrazen Wodkou Wyborowou
Naposledy upraveno zuzancinlukas; 15-06-09, 20:20.
Zanechat komentář:
-
Rally se mně celkem líbila, na některých místech trati byla menší informovanost. Ale co se dá dělat, oni to pořadatelé nemají lehké.
Spíš jen pro zajímavost pár fotek: http://brda70.rajce.idnes.cz/Agrotec...ustopece_2009/
Zanechat komentář:
-
Co jste to za VALACHY když chlastáte rum a v červnu zpíváte Vánoce vánoce přicházejí....(pochybuju když jsem vás viděl že byli někteří schopni běžet)
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: