Re: Agrotec Rally Hustopeče 2009
...Další z předjezdců byl František Blahout a početná skupina jezdců z ASK. Myslím že dostatečně kvalitní a zkušená skupina předjezdců. A co se týká toho "buzerování" od pořadatelů - pokud dostanete mobilem befel,že pokud ti a ti lidi nevypadnou z místa kde stojí,tak RZ nepojede,tak ti lidi prostě pryč musí,jinak se nejede. Sportovní komisař a bezpečnostní delegát řeknou že se jim to nelíbí a tím to končí. Jakou možnost potom pořadatel má??? Vím že vždycky všechno nefunguje jak má,ale když se řekne "A",mělo by se říkat i "B".
A závěr RZ na Výstavišti dojebal Dolejš,kterej aniž by věděl,co ještě jede a nejede,tak zahlásil konec a s tím už prostšě nic nejde udělat. Jak se dá masa lidí do pohybu,tak to je v pr.... A nebylo to před historikama,ti už končili,ale před nostalgikama - 3 auta.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Agrotec Rally Hustopeče 2009
Collapse
X
-
Kritikou spílaní pořadatelé také za všechno nemůžou, i mladí pořadatelé dokážou být rozumní, záleží to jejich přístupu, nemusí to být jen nějaký starý hasič z horní dolní, který je navíc od rána notně nezřídka posilněn. Kritika páskování - tu vesměs říkají ti co jezdí x let a hlavně fotí (bez vesty) - ti řvou nejvíc, ale málokterý z nich někdy v životě dělal pořadatele nebo v organizaci rally a s tím by vzal na sebe riziko zajištění daného místa - chtěl bych je vidět jak po pozdních večerech vykolíkovávají a vypáskovávají 15 km RZ a ráno to opravují znova !! Ohledně předjezdců - jedním z nich byl Křenek - kdo ví a zná jedná se o profesionálního předjezdce s letitou zkušeností, jeho kvality jsou myslím zaručené. Já osobně se vyhýbám velkým diváckým místům a obcím nebo městům a raději s předstihem vyšlápnu nějaký kilometr na zajímavější flek.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvekAle ve výsledkách ten čas a průměr skutečně naskočil. Přestaň bejt tak urážlivej. Udělali jste pěknou soutěž, tak nekaž pořadatelům jméno svými výpady a urážkami, notabene, celej den poté, co se to vysvětlilo.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvekVidíš a já bych řekl, že zahnul vpravo dolů (pokud mi nepřevrátili video). Nemůže tady být třeba problém?jé to sem ostuda... máš pravdu samozřejmě, doprava dolů.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvekKorunu vsemu nasadila komentovana zona v Divacich a Brutalne Prdelata Nikita (vzhledem i chovanim neprijemne pripominajici jednu moji ucitelku na obcanskou vychovu) hlidajici prijezd od severu, kde byla vytvorena nesmyslna unikovka pod uhlem cca 80°. Trictvrte hodiny pred startem RZ tam poradatele a hlavne dotycna s kolegou byli nekompromisni jak Paroubkovy milice a na proklamovany divacky zdi u kostela bylo 10 lidi. Vylozene zpusob, jak uhlidat lidi, aby nestali na nebezpecnejch mistech, zvlast kdyz jim pak jeste ty samy organi ukazujou, jak ze to muzete stat, kdyz na sobe mate vestu s ramem.
Jinak místo to bylo pěkné, ale klidně ta druhá páska mohla být o 5 metrů blíž trati, protože únikovka byla úplně jiným směrem
Zanechat komentář:
-
Re: Fotografie, novinky, zajímavosti
Moje foto z Agrotec Mogul Rally Hustopeče - http://emk.cz/?p=2847
Zanechat komentář:
-
Rally byla OK. Zaznamenala jsem dvě chyby u pořadatelů, jeden z nich byl kluk tak 16 let. Nebudu se o tom rozepisovat, protože hlavně chci, aby se příští rok jelo zase. Takže velké díky všem, kteří se rally snaží organizovat.
Zanechat komentář:
-
Ale ve výsledkách ten čas a průměr skutečně naskočil. Přestaň bejt tak urážlivej. Udělali jste pěknou soutěž, tak nekaž pořadatelům jméno svými výpady a urážkami, notabene, celej den poté, co se to vysvětlilo.
Původně odeslal Dag Zobrazit příspěvekPříjde mi to nefér vůči lidem co věnují usílí té trati
Zanechat komentář:
-
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal dřevěná srnka Zobrazit příspěvekNemám rád podobný titulování. Se chlapec seknul v konkrétní chvíli (kdo z nás to neumí?). Dělat majstra den poté je nefér.
Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvekJeste me poradatele (ikdyz zrovna me tak moc ne, ja na ty RZ nebyl) nakrkli zrusenim RZ kvuli zaparkovanymu civilovi. Nerikejte mi, ze do 2 hodin se neco takovyho neda poresit, kdyz se na takovou vec pripravite (napr. zajistenim odtahu).
Zanechat komentář:
-
Po těch událostech, které se u nás na rally dějí, se nedivím zvýšené ostražitosti pořadatelů. Ale na jedné RZ jsem si umístění pásky i vyfotil, přišlo mně skoro komické. Pravoúhlá zatáčka, asi 25 metrů za ní na vnitřku nějakých 18 metrů od trati v nějakém salátu natáhlá páska. Před další zatáčkou páska asi 15 metrů od trati, diváci si tam stoupli do pole, pořadatelé s tím neměli problém, přijel komisař a řekl jim (slušně), ať z odtud odejdou.
Celkově ale rally OK. Slušné průjezdy, pěkné počasí.
Zanechat komentář:
-
Jeste me poradatele (ikdyz zrovna me tak moc ne, ja na ty RZ nebyl) nakrkli zrusenim RZ kvuli zaparkovanymu civilovi. Nerikejte mi, ze do 2 hodin se neco takovyho neda poresit, kdyz se na takovou vec pripravite (napr. zajistenim odtahu).
Zanechat komentář:
-
Trate pekny, bohuzel hodne krovi kolem a na dost mistech paska o 10 metru dal nez by bylo zahodnoAz moc nocnich RZ, jediny pekny misto sme chytli na RZ 2/5. Harmonogram dost hektickej, RZ byly jak prostorove, tak casove hodne nahusteny, kvalitni polnacky pomohly
Mrzel me velkej odpad, zvlast u historiku, ktery sme stihli az na poslednich 2 RZ. Od Vency a Valdy sem peknej vykon cekal, velmi mile prekvapil Hozak, Roman jel co mu stacilo a bohuzel to bylo dost videt
Organizace nijak neoslnila, nekde poradatele rvali pri kazdym prebehnuti trati a o par metru dal stali lidi na rozhazujici soto dost blizko. Korunu vsemu nasadila komentovana zona v Divacich a Brutalne Prdelata Nikita (vzhledem i chovanim neprijemne pripominajici jednu moji ucitelku na obcanskou vychovu) hlidajici prijezd od severu, kde byla vytvorena nesmyslna unikovka pod uhlem cca 80°. Trictvrte hodiny pred startem RZ tam poradatele a hlavne dotycna s kolegou byli nekompromisni jak Paroubkovy milice a na proklamovany divacky zdi u kostela bylo 10 lidi. Vylozene zpusob, jak uhlidat lidi, aby nestali na nebezpecnejch mistech, zvlast kdyz jim pak jeste ty samy organi ukazujou, jak ze to muzete stat, kdyz na sobe mate vestu s ramem. Nejvic na prasky z toho nakonec byl ten deda, co z balkonu hlidal bramboriste... Zadostiucineni sem pocejtil, kdyz prijela banda motorkaru za zakaz, nekolik minut na sebe vzajemne zevlili se svestakem (kterej se chvili predtim pokusil za to samy nasolit flastr nejakymu ofiko kameramanovi s trojuhelnikem na skle) a kdyz on se konecne rozhoupal, tak to otocili a ujeli mu
Zanechat komentář:
-
-
Já nevím mně ten brod nějak neuchvátil, ať S2000 nebo klasické N4 tak stejně na ten brod nadávali... Kdyby bylo sucho tak by ten brod za něco stál, ale v tom mokru to bylo na nic.
to: Martin Plesník na www.mediasport.cz je video z RZ1 on board Valda- Hrůza
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: