Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rally Vysočina 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Rally Vysočina 2009

Ať to zde procházím,jak to procházím odkaz na tento sprint nikde!!A to máme do startu ani né tři týdny,tak jsem si toto fórum dovolil založit.Jelikož pořadatelé slibují zveřejnění map až na 27.5.,což je jen tři dny před startem,nabývám přesvědčení,že nás diváky tam moc nechtějí.
    Když srovnávám loňský a letošní harmonogram,tak mě z toho vychází jedna úplně nová RZta na západ od Telče (na místo mnou oblíbeného Opatova),asi jedna úplně stejná(Radkov) a jedna pozměněná Dyjička (loni Kozinec)?
    Loni jsem tam nebyl,takže nedokáži vůbec posoudit atraktivnost těchto RZ.Proto tímto žádám místní fans,nebo ty co s touto rally mají co dočinění,aby hodili sem na fórum tipy,postřehy atd.

Re: Rally Vysočina 2009

Pro mě skoro domácí soutěž a nevím o ní shola nic. Mapy dají tak pozdě (nevím proč), jejich web taky nějak stojí. No uvidíme. Vloni jsem tedy nebyl na žádné erzetě, jen v servisní zoně. Pršelo a pršelo:-(

Komentář

Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Už se přihlašují první posádky

Komentář

Zdravím pánove ta nová RZ srartuje za Telčí směrem na Vanov do Řásne pak do Lhotkz a spojovačkou do Částkovic a končí před Mrákotínem,bude to suprová RZ
          a Radkovskou zkrátily o pvůjezd Vystrčenovicema
          Už se těším je to domácí soutěž tak že vím kam jet a nemusim zjištovak kam jet asi ei půjčím krosku

Komentář

jedna informace od konkurence http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=8521

Komentář

Nemyslím, že to bude tak horké

Komentář

Taky si myslím ale informace je to dobrá a máme alespoň o čem diskutovat a dohadovat se....
                Karel

Komentář

Tak v plánu to bylo, ale ...

Komentář

Ať už Enge pojede či ne, je mi to jedno. Není mi moc sympatický.
                    Hlavně aby vyšlo počasí a aby jeli všichni dosud přihlášení, hlavně vozy S2000 a Semerádovic.:-)

Komentář

A vozy WRC

Komentář

Pravda, pravda, hlavně ty wrc... škoda, že ten Peťa Hozák pořád nic, těšil jsem se, že letošní sprinty pojede s wrcem, jak avizoval, ale asi z toho nic nebude!

Komentář

jj už se těším.letos mi ještě nic nevyšlo a už mi to hoooodně chybí.

Komentář

Tak co,uzavřeme sázky,jestli Švidrnoch dojede dál než na 1.RZ?

Komentář

Rally Vysočina 2009

Zdarec chlapi, chci se zeptat, nevíte někdo, jak vypadá to DM v Řásné? Nebo vůbec, jaký jsou odbočení na té nové RZ Lhotce? Hledám náhradu za Opatov, protože ten fakt rušit nemuseli... Jinak, co se týče stránek, loni to bylo horší, takže teďka to ještě docela jde =) Díky za odpověď
                              Foto z MMČR a sprintů na https://plus.google.com/116183850585386012051/photos
                              Jirka Volf zpátky za volant!!!

Komentář

Working...
                              X