Jo vždy závidím akreditovaným fotografům pozici na snímek ale jestli si to byl ty v tom nájezdu do garáže tak tuhle sem ti nezáviděl,toho prachu co jste se tam napapali bylo trošku více co?
Pojďme trochu rozebrat,čím to,že Venca Pech zajel tak slabě?? Samozřejmě 7.místo není "slabé",ale v porovnání s jeho standardem to je slebé dost a hlavně tím,že vlastně dostával na každé RZ a jeho ztráta postupně narůstala,čili nebylo to zapřičiněno žádnou chybou,prostě tentokrát nestačil!
Nebo je jeho ostré auto opravdu o tolik lepší,než všechny ostatni myšáky?
Výsledky Vaška Pecha mne také udivily. Podle mne nejel vlastním autem, kde jeho nastavení je mu na míru. S cizím autem jedeš přece jenom rezervovaně resp. nedovolíš si s ním co se svojim. Kdesi jsem četl,že Kresta prohlásil, že loni jeho Mitsu mělo nejlepší komponenty jaké to auto může mít a Vašek Pech přece s ním jezdil v týmu, takže museli mít až na nastavení oba shodná auta......
Ono zase mrkni na výsledky Orsáka.Když začal jezdit auto Seznamu tak vítězí,proti tomu co jezdil dříve asi horší nebude.Jestli je Vencovo auto o tolik lepší to nevím,ale když s ním dokáže vyhrávat Orsák...
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Diskuse o výsledku Pecha v Krkonoších dobrá, ale asi nikdy se tady nedobereme výsledku. Na tom proč byl Vašek "až" sedmý může mít vliv milion věcí. Stačí drobný problém a ztráta se už nedá smazat.
Jo vždy závidím akreditovaným fotografům pozici na snímek ale jestli si to byl ty v tom nájezdu do garáže tak tuhle sem ti nezáviděl,toho prachu co jste se tam napapali bylo trošku více co?
Komentář