Projekt jezdců rally pro zvýšení bezpečnosti podpoří na Rally Krkonoše svou účastí v roli předjezdce pilot továrního týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký se spolujezdcem Petrem Starým. Objeví se zde v rámci testování před Barum Czech Rally s vozem Škoda Fabia S2000.
Včera jsem si RZ1 projel v rámci rodinné dovolené a musím potvrdit, že začátek RZ byl neuvěřitelné letiště a zkrácení je podle mě oprávněné. Vracák u Vlčic je skutečně obsypán mákem, takže proto to není jako DM. Serpentiny ve druhé polovině jsou hezké, ale špatně přístupné.
Nejede nebo nechce jet někdo v sobotu ráno do Trutnova. Nechceme se mi jet samotnému, takže bych k někomu přisednul nebo někoho přibral (1-3 lidi) :-).
GSM: 739 498 258
Nejede někdo z Kroměřížska a nebo od Uherského Hradiště na krokonoše a má volné místo v autě??,kdyby jo tak byl byl hrozně rád kdyby si mi napsal ..díky
Ahoj,byl by někdo tak ochotný a posílal mě výsledky po rz z rally Krkonoše?Stačí prvních 10+Štolfa předem moc děkuju a až to pujde rád oplatím 731 472 078
Včera jsem si RZ1 projel v rámci rodinné dovolené a musím potvrdit, že začátek RZ byl neuvěřitelné letiště a zkrácení je podle mě oprávněné. Vracák u Vlčic je skutečně obsypán mákem, takže proto to není jako DM. Serpentiny ve druhé polovině jsou hezké, ale špatně přístupné.
z lonska bych rekl, ze se par lidi do vracaku vecpe, resp. ve vnitrku zatacky a v krovi na vyjezdu urcite ten mak nebude, nerad bych se mylil, ale podle me poradatele nemuzou vykazat lidi z tohoto mista, kdyz nebudou stat v tech polich na vyjezdu... radsi se preptam zitra na miste...
nevím, zda Fabie pojede nebo ne, ale Honza Kopecky a jeho team byli v Krkonoších, auto mělo dorazit okolo půlnoci z Vyškova, kde se ještě včera testovalo. Vím o nějakých drobných problémech ale snad se Fabie divákům představí...
Komentář