Až teď sem si z mediasportu stáhnul Bryndův onboard ze Strahova a ten si nechám navždycky, jdu ho hnedka zazálohovat, to je masakr a ty hlášky...
Je to pacient!
Přidávám odkaz ( [COLOR=#800080]http://www.rallyvidea.com/cz/video/803-prazsky-rallysprint-09-fans-osek.html[/COLOR] ) na 22 minut plných smyků, oslavných koleček, defektů, předjíždění, krizovek a dokonce jsou k vidění nějaké ty pomačkané plechy a uražené kolo v přímém přenosu ( Kouřil ). Video je trošku delší než je obvyklé, protože jsme viděli všechny sobotní erzety, takže materiálu bylo opravdu hodně.
Na videu bohužel chybý nálet Honzy Dohnala na kosky u startu, při druhém kroužení okolo strahova. To jak se do retardéru vešel, bylo skutečně neuvěřitelný, bohužel jsem měnil baterku :-(. Zato nechybí průjezdy už zde na fóru zmiňovaným chuchelským ne/retardérem, který byl po opravě ( přesněji řečeno po navrácení na své místo) pro jezdce docela překvapením. Ovšem hlavně Máca se s ním popasoval opravdu zajímavým způsobem ;-). Tolik asi malé představení toho co můžete na videu vidět, takže přeji příjemnou zábavu.
Nevím proč, ale v náhledu se video v čase 2:50 zastaví . Když ho ale stáhnete, tak běží bez problémů .
EDIT: Tak už by to prý všechno mělo fungovat i v náhledu normálně ;-)
Tak z Prahy 09 jsem byl nadšený,z tribuny bylo perfektně vidět,nevěděl jsem,kam se mám dřív dívat,ale Kresta měl nevýhodu u retardéru vůči ostatním jezdcům.Malina jel nádherně,stejně jako ostatní jezdci a doufám,že se Chuchle pojede i příští rok.
Tak jsem právě shlédl sestřih v SM trochu mě mrzí, že showmani jako Petr Brynda nebo Martin Bujáček nedostali absolutně žádný prostor, vím, že reportáže na ČT se vždy točí kolem první osmičky, ale alespoň u takového podniku to mohli pojmout trochu jinak....
Zanechat komentář: