Su zvědavej kdo se přihlásí , mohli by : Kresta , Tlusťák , Orsák , Tarabus , Trnovec , Barvík , Smékal , Mika , určitě pojede Luba a zatím mne nikdo jiný nenapadá.
Mě ještě napadl Valda a Silvero.
"If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna
Pešl,Hudec,Michalík,Gália,Stromšík..je jich požehnaně tady na Moravě ,a co kluci z Čech,poslední sranda závod je Praha pak už se nic nejede ..někomu to určitě nedá o přijde si zařádit,doufám že na sněhu
Spíš si vypište seznam všech mechaniků a garážníků, co jich kolem Slušek je. Jestli to má být návrat ke kořenům Kopné, tak největší střelci jsou právě oni :-))
A co v praze když přijedu vlakem? já to mám trochu složitější
Např hustopeče 1100 za naftu, 1500 ubytování. Praha by musela být s ubytovánim výlet do slušovic ne.
já mám syna na jižní moravě. Když jedem na rally sami tak ho v pátek vyzvednu zavezu do ostravy nebo na chatu a v sobotu na rally. Když jedem s přitelkyni tak ubytováni na víkend a vyškov v neděli machocha, barumka-lešná, hustopeče zoo brno,prostě program na vikend rodina a rally se musí kombinovat
Komentář