Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Valašská Rally 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Valašská Rally 2010

Původně odeslal Fiero1 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, nemohl by mi někdo popsat tenhle úsek? Je to RZ3,6 mezi V.Bystřičkou a Vidčí, jela se tam Rely Vsetín 2008. Kam je dobré si stoupnout, kolik tam bývá lidí, příp. jak to bylo zapáskované? Díky
    Tady je onboard Igora Drotara,ale pozor jede naopak ..RZ BYSTRICKA (Bystricka - Vidce) má cíl kde Igor startoval. cca od 1:09 do 1:43 je úsek který jsi chtěl popsat.

Komentář

Chlapáci,s těma retardéry budte opatrní,to že nejsou nakresleny na cestě neznamená že tam nebudou,takhle jsme se několikrát napálily na Bohemce a na Horácké...

Komentář

Ani v itineráři nejsou
        Co-driver v MAKAIO Racing , Brzdové hadice HEL-PERFORMANCE.cz

Komentář

Iťák jsem viděl je pravda že tam nejsou ale jsme v ČR takže jsem v závěrech opatrný a ještě po tom co se na valašcce stalo tak si myslím že je pořadatel hodně poučen i když lidi jsou hovada a věř že pod tím horizontem lidi stát budou.Jinak máme to projeto a ty dva horizonty opravdu smrdí průserem pokud to někdo nezvládne.Nějaký vtipálek si tam dnes natahoval měřící pásmo!!!!

Komentář

Když je tedy pořadatel hodně poučen,což si myslím že určitě,tak snad nedopustí aby za tím horizontem někdo stál nemyslíš?

Komentář

Ok..takže lepší je šlapat ke skokům ze Špiček?
              AK RallyFans!!!

Komentář

MYS: dle mě je to úplně jedno.

Komentář

Původně odeslal Bobin Zobrazit příspěvek
                  Iťák jsem viděl je pravda že tam nejsou ale jsme v ČR takže jsem v závěrech opatrný a ještě po tom co se na valašcce stalo tak si myslím že je pořadatel hodně poučen i když lidi jsou hovada a věř že pod tím horizontem lidi stát budou.Jinak máme to projeto a ty dva horizonty opravdu smrdí průserem pokud to někdo nezvládne.Nějaký vtipálek si tam dnes natahoval měřící pásmo!!!!
                  Lidi tam stát nebudou a jestli ano, tak je osobně vykopu. To můžou rovnou skočit pod vlak...

Komentář

Původně odeslal forde Zobrazit příspěvek
                    Když je tedy pořadatel hodně poučen,což si myslím že určitě,tak snad nedopustí aby za tím horizontem někdo stál nemyslíš?
                    No rád bych s tebou souhlasil ale někteří jsou nepoučitelní,zvláště když jich hodně ví že třeba tu se bude hodně skákat a jako by jsi řekl"stoupněte si sem"chtějí se dívat jak auto skáče,když někdo fotí nebo točí(akreditace)tak vlastně na následky musí být připraven.Při té neštastné události prý ůdajně byl i M.Prokop a společně z toho místa neštěstí tu rodinku vykazovali ustně no a jak to pomohlo a dopadlo víme.Dost už o tom tak snad at je letos vše v pohodě a jen apelace na nás rozumné.Pokud tam někoho uvidíte perte ho z tama vší silou protože je to tam fakt dost hustý!!!

Komentář

Můj názor je ten,že si lidi z té loňské tragedie vzali ponaučení a celkově se chovají líp(co se týká bezpečnosti).A hlavně při této soutěži asi nebude člověka,který by si na loňský rok nevzpoměl,takže každý bude vědět kam si stoupnout,res.nestoupnout.

Komentář

Bobin : Danty to napsal dobře a myslím že tam nebude jediný kdo by se chtěl připravit o parádní podívanou.Doufám že po loňsku dostali lidi rozum.

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
                          Můj názor je ten,že si lidi z té loňské tragedie vzali ponaučení a celkově se chovají líp(co se týká bezpečnosti).A hlavně při této soutěži asi nebude člověka,který by si na loňský rok nevzpoměl,takže každý bude vědět kam si stoupnout,res.nestoupnout.
                          Můžeme všichni doufat, že se nic nestane.
                          Nexus Racing a nikdy jinak !!!!!

Komentář

Začínánám tady hodně foukat. Zítra to má ještě zesílit, možná zaprší a zabouří. Takže dobrou výbavičku sebou.

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
                              Já bych lidskou hloupost zase tolik nepodceňoval. Navíc, kdo jde na rally jednou za uherský rok jako na výlet s dětmi, tak houby ví, kam si stoupnout nebo nestoupnout a neumí si ani představit, kde se co může stát.
                              GO Petter GO

Komentář

Jak to tady pozoruju, tak tak budem asi jedni z mála, co se vydají z Čech na Valašku.
                                Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Working...
                                X