Oznámení

Collapse
No announcement yet.

45. Mogul Šumava rallye Klatovy 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• 45. Mogul Šumava rallye Klatovy 2010

Tento ročník to vypadá na čistě Šumavskou soutěž. Pojede se ve dnech 15.-17.dubna 2010.
    Jelikož se vedení města Plzně nedohodlo na výši příspěvku na pořádání soutěže, ruší se tedy speciálka v Plzni. Více na oficálních stránkách soutěže :http://www.mogul-sumava-rallye.cz
    "Rallye bez klobásy není rallye..."

Re: 45. Mogul Šumava rallye Klatovy 2010

Tak pokud se to bude čistě Šumavská soutěž , to bude dobře.Doufám že se to vrátí na tu klasiku : Klatovsko a Vimpersko . Jsou tam hezké RZ a jestli bude sníh tak taky dobře.
    Karel

Komentář

Konečně to bude bez toho tragickýho přejezdu Plzeň a zpět a snad to bude po letech zase ta pravá šumava...

Komentář

Mno....Začínáme se bát, jestli se letos pojede RZ mezi Zálesím a Drážovem...(RZ, kde loni V. Štajf havaroval - dva roky před tím R: Kresta - shodou okolností asi 1,5 km nad místem Vojty Štaja) V těchto lokalitách se totiž někdo zbláznil a po třiceti letech zde začali pokládat nové asfalty:-(..sou ty tam, krásné uhopsané šumavské cesty..a je z toho na dost místech ukrutný letiště... Někdo mi povídal, že na nové asfalty je nějaká záruka, takže se na nich pár let rally jezdit nesmí...možná někdo víte více?
        http://www.rallyfans-katovice.wz.cz

Komentář

Nevim jak ve velkym mistráku, ale tušim, že předloni dodělali cestáři silnici asi 14 dní před Kralovicema a taky se na tom jelo. Ale něco jinýho je amatérskej závod a něco MMČR.

Komentář

Původně odeslal houska Zobrazit příspěvek
            Ale něco jinýho je amatérskej závod a něco MMČR.
            Jakto? Obojí je přeci užití silnice ke zvláštním účelům, či jak se to jmenuje.

Jo, nějaká záruka tam je, a asi je na jednotlivých stranách, jak se dohodnou. Jednou jsem někde slyšel o povolení průjezdu pouze když případné opravy (kvůli zaniklé záruce) bude hradit pořadatel

Komentář

Na nově položený koberec je opravdu záruka dva roky a ve většině smluv je vedeno, že se na něm nesmí v době trvání záruky jezdit automobilové závody. Pokud je tam ještě dotace z EU, je to nekompromisní. Pokud koberec platí obec ze svého, nebo krajského tak šance po dohodě je. Pouze ale malinká a ošetřená spousty paragrafy. A hlavně ne zadarmo.

Komentář

No vida a v Kralovicích to šlo. Myslim, že se jednalo o cca 3km dlouhej úsek, kterej navazoval na starej uskákanej asfalt a pak na něm zase pokračoval.

Komentář

Jde to klidně kdekoliv, když si pořadatel vezme na triko porušení asfaltu kterej je ještě v záruce a následnou úhradu nemalých škod spojených s opravou a ztrátou záruky.
                  www.SKODAteam.cz

Komentář

Nevým to přesně ale v loni se jela ČKYNĚ naposled , u Zdíkova TO NEPOVOLÍ domorodci bylo to na výboru prý už v loni se bouřili po závodech a bylo to v novinách atd .

Komentář

Tak nakonec budeme prstíčkem škrábat aby se jela aspoň ta Plzeň

Komentář

Nuzín-Čkyně byla pěkná RZ a hlavně v noci , škoda že se už asi nepojede.....
                        Karel

Komentář

Už hodně let se chystám na Šumavu - jedinou rally z velkýho mistráku kterou jsem ještě neviděl (v zimě byly hory,nemoci,zabijačky atd.,na jaře zase práca na baráku) a mám obavu,že z klasických RZ moc nezbude!!Loni v létě,když jsem jel za rodinou na dovolenou do Rohanova jsem projížděl přes Čkyni a hned se mě vybavil Nuzín,takže už ne??

Komentář

Nuzín-Čkyně je sice pěkná erzeta, ale pořád tam zbejvá spousta krásnejch tratí. Já bych se zase tolik nebál. Snad něco soudruzi pořádající dají dohromady..

Komentář

To máš pravdu , ale pro mne to je hezká vzpomínka na to když v noční RZ dojedeš auto startující 1.minutu před tebou a ještě ke všemu na sněhu a ledě. Jasně že se tam najdou další pěkné RZ ale jenom ti ochránci , to je špatný....
                              Karel

Komentář

Working...
                              X