Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Expo Czech Rally 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Expo Czech Rally 2010

Datum konání: 13. - 14. 3. 2010
    Oficiální stránky

Téma k téhle akci jsem tu nenašel a myslím, že sem určitě patří. Někde jsem se dočetl, že vstupné do hlavního stanu je až 1000 Kč. Ale už si nepamatuji zdroj a tudíž nevím, jestli se tomu dá věřit. Podle mě je to až zbytečně přehnané, ale na druhou stranu, nějak se to zaplatit musí.

Re: Expo Czech Rally 2010

A nebude ten litr spíš za výstavní plochu? Vstupný za 1K v českejech nedá nikdo pomalu ani za MS, natož pak za výstavu. Ani ve Zlíně ne.
    Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Vstupné na Expo bude věru lidové. V řádu několika tisícikorun se opravdu pohybuje jen nájemné pro vystavovatele. Jen bych dodal, že nájem na podobných akcích se v zahraničí pohybuje v tisícieurech, v porovnání s okolními zeměmi tedy bude Expo "lidové" i pro vystavovatele. Takže ten litr za vstupenku prosím berte jako hodně velký flame
      To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

Tak to jsem spíš četl o zahraniční akci ve stylu našeho Expa Sorry za matení

Komentář

Tady je pro zajímavost odkaz na Expo, které bylo v lednu v Itálii:
          OVHcloud accompagne votre évolution grâce au meilleur des infrastructures web : hébergement, nom de domaine, serveur dédié, CDN, Cloud, Big Data, ...

Jsou tam i ceny vstupného pro jejich akci: plné 10 €, ženy 8 €, děti do 12 let zdarma.

Komentář

Původně odeslal PETRAS Marek Zobrazit příspěvek
            ...vstupné do hlavního stanu je až 1000 Kč...
            Šak budů aj jiné stany, néé?

Komentář

V nabídce pro vystavovatele jsou tyto ceny (např.):
              Prezentace posádky či týmu v hlavním stanu Expo Czech Rally:
              - cena za 15 min. prezentaci 1 000 Kč
              - cena za 30 min. prezentaci 1 500 Kč
              Prostor pro nekomerční prezentaci (cena min. plochy): 4 000 Kč
              Velikost prodejního stánku 5 m2 5 000 Kč atd.

Informaci o vstupném jsem nikde nenašel, uvidíme jaké bude.

Komentář

Tohle téma sem tu už zakládal, ale tehdy ještě bez úspěchu Ale to je jedno. Jinak podle mě je to velice zajímavá a dobrá věc a myslím, že to bude slavit úspěch.
                RBR Vojta skins , RBR Planet

Komentář

No já su hlavně zvědavý na tu testovací RZ. Kdyby tak byla aj nějaká předváděčka na šotce...
                  Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Todle jsou údaje, které návštěvníky vůbec trápit nemusí, pro ně budiž podstatná (a zatím neoficiální) informace, že jednodenní vstupenka bude levnější než dvě natočené Plzně Podrobnější informace budou vypuštěny brzy.
                    To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

ty plzne velke, nebo male?
                      Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

Jinak oficiální Expo Czech Rally event na facebooku je TADY.

Původně odeslal Vyshi Zobrazit příspěvek
                        ty plzne velke, nebo male?
                        Velké, pane Vyshi, velké

Komentář

No dobrá, ale když Plzně, tak taky mezinárodní účast. Co? ...ne? panáčci
                          Fotky z Kopné 2012 - https://plus.google.com/u/0/photos/1...50791172966433

Komentář

Myslíš jako z Čech, nejen z Moravy?

Komentář

A co takhle z Moravy, nejen ze Zlína a Otrokovic?
                              Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Working...
                              X