No, právě, že nemá. Oni mají mít hans povinně až od příštího roku. Na 100% ho má jen Kuzaj, Kajto a Solowow. Ostatní jsou s otazníkem, a to včetně Bouffiera, který má jet kromě Francie i v Polsku (5 podniků, vč. Bohemie). Bude to ještě zajímavý.
Čau lidi, četl jsem na jejích stránkách 16RZ, jejích docela dost, než to bylo před léty, nevěděl by někdo o jaké nové RZ nebo staronové RZ se vrátily, děkuji....
Tak co ti polští bratři? Už se to nějak vyřešilo? Někde jsem tu četl, že by v polském mistráku měl něco odjet Holowcycz, tak by mohl přijet i na Bohemku, ne?
Je to tak, Holek by měl jet víc soutěží polského mistrovství než byl z minula zvyklý. Bohemku zvažuje. Beznadějné to není ani s Koscziusczkem, i když deklaroval, že doma pojede jen dvakrát. Letos to bude pecka, a to jsem slyšel, že polským mistrákem to v Jung Bunzlau nemá končit
Neboj určitě přijedou. Už jsem tady na jedné stránce psal, že jsem mluvil s Marcinem Beltowskim a ten mi potvrdil, že většina předních pilotů z Polska na Bohemku dorazí.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Komentář