za chvíli tady máme další ročník a pořád tady nejsou žádné informace,nevíte někdo co se chystá?jestli budou nějaké nové RZty?jak asi bude vypadat harmonogram?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Horácká rally 2010
Collapse
X
-
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
-
Re: Horácká rally 2010
Měsíc do startu a stránky prázdné,chtít ZU je asi velká drzost!Jaké nás letos asi čekají tratě?Městská třebíčská,Číchov a Slavice asi zůstanou?Pojedou se loni nové RZty u Třeště?Já osobně bych byl pro návrat na na horáckou klasiku coz je Březka - Pyšel a Nalůčanský vracák a most přes Oslavu!Jenže to by bylo zase hodně roztahané,takže jsem dost zvědavý co se letos vůbec pojede.
Komentář
-
No tak co já sem slyšel, tak se prý městská RZ vůbec nemá jet a větší část závodu se má odehrávat v okolí Náměště n.O. ale néni to isté. Ale bylo by to lepší než ty loňské letiště. Třeba mostek a serpentiny v Naloučanech, nebo úsek z Jedova lesem do Náměště, Tasov - Pyšel nejsú vúbec špatné...
Komentář
-
Tak jsou na světě Zvláštní ustanovení, je tam i harmonogram, ale něják se mi nezdá délka měřených úseků - 68 kilometrů? Neni minimum náhodou 70? Tedy pokud někdo nezavedl zaokrouhlování.
Komentář
-
Původně odeslal vknk2 Zobrazit příspěvekto souhlasím, březka-pyšel byla super RZta
Komentář
-
ZU, časový harmonogram (str. 13) atd. v pdf:
Horácká rally 2010
Hmm, teď jsem si všimnul, že už to tady je.
Stejně by někdo znalý mohl napsat, jak je 68 km RZ v souladu s těmi řády (80 ± 10 km).
Nebo se to bere kilometr sem, kilometr tam...Naposledy upraveno Sklera; 06-03-10, 13:29.
Komentář
-
Tak to se omlouvám za mystifikaci. Bejvalo to 70. Díky za opravu.
Těch 68 bych viděl na výjimku. Než to natahovat na povinné kilometry po rovinách, tak je lepší pár kiláků oželet. Pokud to na FASu schválili, je to OK.
Původně odeslal Sklera Zobrazit příspěvekFAS: Řád mistrovství ČR ve sprintrally…
2.4 Charakteristika podniku
- celková délka RZ je 80 ± 10 km.
Tak nevím.Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář
-
Původně odeslal RallyPetr Zobrazit příspěvekpokec- Servis je pochopitelně na letišti, na konci Vícenic doprava.
Komentář
Komentář